Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bodypoint bæltemontering

Bodypoint bæltemontering

Bodypoint monteringsbeslag til bælter og seler. Der kan vælges mellem et fladt monteringsbeslag og hurtigmontering.

Føj til huskeliste
Bodypoint bæltemontering udvidelseskit

Bodypoint bæltemontering udvidelseskit

Udvidelseskit til seler og bælter fra Bodypoint. Inklusiv fastgørelsesbolte

Føj til huskeliste
Bodypoint Aeromesh lægrem

Bodypoint Aeromesh lægrem

Blødtpolstret og slidstærk lægrem fra Bodypoint, som fordeler trykket på underbenet og holder benene på plads på fodpladen, samtidig med at den sikrer luftcirkulation og en behagelig støtte.

Føj til huskeliste
Lejringspuder til Reden

Lejringspuder til Reden

Lejringspuderne er fremstillet specielt til brug i Reden, men kan naturligvis også bruges i andre situationer. Foruden denne serie kan der med fordel suppleres med LASAL lejringspuder.

Føj til huskeliste
Madras til Reden

Madras til Reden

Madrassen består af en Tempraflex viscoelastisk skummadras, hvorpå selve reden bygges op med løse lejringspuder. Dette giver mulighed for at lave en individuel lejring for den enkelte bruger.
Lejringspuderne kan også bruges til lejring i sengen.

Føj til huskeliste
Raz CAT

Raz CAT

Kompakt toilet- og badestol, der kan anvendes til børn og unge. Justerbarheden muliggør udvidelse når barnet vokser. 40 grader sædetilt.

Føj til huskeliste
Raz AT600

Raz AT600

Toilet- og badestol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet.
RAZ-AT600 har en max brugervægt på 272 kg. Stolen har en forstærket stålramme, 25 tiltfunktion, fire låsbare 6 hjul, lethåndterbart bækken og heavy-duty benstøtter.

Føj til huskeliste
Raz AT

Raz AT

RAZ-AT (Attendant Tilt) toilet- og badestol kan tiltes op til 40 for ekstra komfort og trykaflastning.
Rammedesignet er bygget op med gasfjedre, der gør det let at tilpasse sædevinklen og gør det til en meget betjeningsvenlig stol. RAZ-AT er bl.a. udstyret med højdejustering, opklappelige armlæn med blødtpolstret overflade og IPAS.

Føj til huskeliste
Bruseleje 2140 med søjlelift

Bruseleje 2140 med søjlelift

Pleje og bruseleje med rigtig gode arbejdsforhold for plejeren. Sengeheste kan stilles parallelt med liggefladen og dermed lette forflytning. Brusemadras med god komfort og påskruet afløb med flexslange. Centralbremsehjul. Batteridrift på løfte/tren. funktion. Gode hygiejneforhold, da liggefladen under madras er udformet i et helt stykke aluplade.

Føj til huskeliste
Savletørklæder til børn

Savletørklæder til børn

Savlesmækkerne er smarte tøklæder til børn i alderen fra 0 til ca. 13 år.
Det anderledes design sørger fo,r at tørklædet ikke ligner en savlesmæk.
Tørklæderne har bomuldfleece på bagsiden, samt et ekstra indlæg,. I nakken lukkes de med trykknapper, med mulighed for to indstillinger.
De kan vaskes ofte og tåler tørretumbler.

Føj til huskeliste

Uniqap
co/Holst Nielsen, Badstuestræde 8
5610 Assens