Luffer

Luffer, hvor tommelfingeren er eller kan være adskilt fra de øvrige fingre.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Fx med åbning til betjening af joystick, styr eller orienteringsstok
    
    
    
 info
Til brug ved hudlidelser.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Varme inder-vante

Varme inder-vante

Inder-vante med indsyet varmetråd og regulator. Tyndt og blødt bomuldsstof som for mod håndfladerne for at holde fysisk afstand til varmetråden. Manchetten holder batteripakken på plads er lavet i materialet Fabrifoam, et åndbart, elastisk skridsikkert stof. Medicinsk godkendt - godkendt hos Nemco 2014. Certifikat kan rekvireres

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup

Luffe

Luffe

Almindelige luffer. Skind fra Australien og New Zealand og garvet så det er sundt for huden.

Føj til huskeliste
Luffer til styr

Luffer til styr

Dansk producerede luffer for styr på elscooter. Yderstof: Vind- og vandtæt blødt gummilign. stof. Foer: teddybear. Dejlig varmt og behageligt. Føres i farven sort.

Føj til huskeliste
Kørehandsker

Kørehandsker

Dun Muffe med vindue og lynlåseluk.
Til at gå ud over joystick.
Fleece vanten kan tilkøbes for 250.- kr.
Fås i str. fra 5 år og op til X-Large.

Føj til huskeliste
Køreluffer

Køreluffer

Produceret i meget slidstærkt materiale. Yderbeklædning: vind: og vandskyende bævernylon. Foer: teddybear. Thermolag: polyestervat. Vaskes ved 40. Let at montere på styret.

Føj til huskeliste
Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof. Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste
Vanter

Vanter

Vanter efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof.Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste