Luffer

Luffer, hvor tommelfingeren er eller kan være adskilt fra de øvrige fingre.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Fx med åbning til betjening af joystick, styr eller orienteringsstok
    
    
    
 info
Til brug ved hudlidelser.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Køreluffer

Køreluffer

Produceret i meget slidstærkt materiale. Yderbeklædning: vind: og vandskyende bævernylon. Foer: teddybear. Thermolag: polyestervat. Vaskes ved 40. Let at montere på styret.

Føj til huskeliste
Termoluffe med tommeltot, Thinsulate

Termoluffe med tommeltot, Thinsulate

Termoluffe med tommeltot kan åbnes langs håndryggen med en lynlås, der gå fra håndleddet til spidsen af langemand. Luffen lukkes omkring håndleddet med ribkant.
Yderst: Vind og vandtæt micro med Pu-belægning. Isoleret med Thinsulate og foret med fleece. Lagerføres i sort og marine.

Føj til huskeliste
Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser

Vanter til Mini Crosser efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof. Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste
Vanter

Vanter

Vanter efter personlige mål. Med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning, fremstilles vanten med f.eks. lynlåse, velcro eller magnetknapper, som kunden ønsker. Det færdige udseende bestemmer kunden. Yderstof: Vind- & vandafvisende stof.Fyld: Efter ønske. For: Efter kundens eget ønske.

Føj til huskeliste
Termoluffe med gribebånd og lynlås, Thinsulate

Termoluffe med gribebånd og lynlås, Thinsulate

Er syet som et hylster der har lynlås ned midt på håndryggen, så det er let at placere hånden i luffen. ved håndleddet lukkes luffen med gribebånd. Længde: 36 cm, bredde: 15 cm, længde fra håndled: ca. 27 cm. Fås i rød, blå, marine og sort. Materialer: yderst, tactel breath. Isolering: Thinsulate. Foer: fleece.

Føj til huskeliste
Termoluffer til styreboks, Thinsulate

Termoluffer til styreboks, Thinsulate

Dækker hånden samt den øverste del af styreboksen. Åbning i bunden med indsyet elastik i kanten, så luffen slutter tæt ind til styreboksen. Gribebånd til fastgørelse. Hånden stikkes ind i hullet med ribkanten, hvori luffen slutter til håndleddet. 23x12x20 cm. Materialer, yderst: Vind- og vandtæt Tactel, isolering: Thinsulate, foer: Teddy bear.

Føj til huskeliste

Termoluffe m. gribebånd, Thinsulate

Termoluffe med gribebånd. Luffen er syet som et hylster. Ved håndleddet lukkes luffen med gribebånd. Materialer: yderst: Tactel breath, isolering: Thinsulate, foer: fleece. Fås i rød, blå, marine og sort.

Føj til huskeliste

Termoluffer til cykelstyr

Fremstillet så de kan sættes ud over styrets håndgreb og lukkes omkring det med gribebånd. Manchetter ved håndleddene. Variabel længde mellem lufferne. Sejlringe i hjørnerne til indstikning af krog evt. til cykelkurven. Sort. Vaskes ved 40. One size. Materialer: yderst, tactel breath, marine. Isolering: Thinsulate, foer: fleece.

Føj til huskeliste