Beskyttelseshandsker, beskyttelsesluffer og manchetter

Hjælpemidler som bæres for at beskytte en person mod at tilføje sig skade.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Webequ skærehandske

Webequ skærehandske

Sikkerhedshandske til brug i køkkenet, sikrer mod skæreskader ved brug af kniv. One size.

Føj til huskeliste
Tactile Tiger tyggearmbånd

Tactile Tiger tyggearmbånd

Hvis barnet har trang til håndgribelig input eller bare kan lide at tygge på ting, så er dette produkt helt rigtigt. Tactile Tiger tyggearmbånd består af sundhedsbeskyttet materiale og er sikkert at bruge, assorteret farve.

Føj til huskeliste
Skærehandske - Webequ

Skærehandske - Webequ

Med disse skæresikre handsker kan alle ung som ældre udfolde sig i køkkenet og føle sig trygge. Du kan skære, snitte, rive og høvle uden at være bange for at skære dig handsken modstår de skarpe skær og sikrer mod skader. Indeholder et par (2 handsker).

Størrelse: One size
Farve: Grå med blå kantbånd
Rengøring: Håndvask

Føj til huskeliste
Skæresikre handsker

Skæresikre handsker

Med disse skæresikre handsker kan alle ung som gammel udfolde sig i køkkenet og føle sig trygge. Du kan skære, snitte, rive og høvle uden at være bange for at skære dig handsken modstår de skarpe skær og sikrer mod skader. Indeholder et par (2 handsker).

Føj til huskeliste

Webequ
Usserød Kongevej 157
2970 Hørsholm

Beskyttelsesluffer, sæt

Beskyttelsesluffer, sæt

Oxalis luffe sættet består af et dobbelt lag blødt materiale. Forebygger risiko for at afrive forbindinger, tilføje sig skader ved kradsning eller slag. Fastgøres ved håndleddet med velkro.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Badehandske

Badehandske

Badehandske til brug til kortvarige bade. Badehandsken er udviklet, for på en nem og hurtig måde at kunne beskytte arm eller hånd, i tilfælde af, at du måtte bruge venflon, bandage, protese, plastre eller anden sårbeskyttelse, der ønskes skånes under brusebade. Handsken er fremstillet som onesize og kan passe til alle.

Føj til huskeliste

Kim Askjaer
Grønningen 3
6900 Skjern

Sutteluffer

Sutteluffer

Suttelufferne har åbning i den ene side og lukkes sammen om håndleddet med gribebånd. Luffens yderstof er af en sådan beskaffenhed at fugt har svært ved at trænge igennem. Vaskes ved 40. Materialer: yderst: Tactel breath, foer: bomuldsjersey. Fås i blå, rød, marine og sort.

Føj til huskeliste