Hjælpemidler til hæl-, tå- og fodbeskyttelse

Kropsbårent udstyr til forebyggelse af tryksår på fødderne.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Hælbeskytter

Hælbeskytter

Beskyttelsespude udført i Action gelé med velcro bånd.
Denne hælbeskyttelsespude kan bruges i alle situationer, hvor lejringen medfører tryk mod patientens hæl.
Simpel at placere, let at bruge.
Fikseringen sikres med velcrobånd.

Føj til huskeliste
Decuheel - engangshælløfter

Decuheel - engangshælløfter

Decuheel er en engangshælløfter, der er udarbejdet i samarbejde med sårsygeplejersker, ergoterapeuter og fysioterapeuter. Decuheel anvendes både til behandling og til forebyggelse af tryksår. Decuheel er fremstillet af en solid og miljøvenlig plasttype, og er på indersiden beklædt med et miljø- og allergivenligt stof, der øger patientens komfort.

Føj til huskeliste

Axel Madsen A/S
Højnæsgaard Gøngehusvej 252
2950 Vedbæk

Hælbeskytter

Hælbeskytter

Hælbeskytterens store dimensioner gør at den ikke kun beskytter hælen, men hele foden. Betræk: 78% Viskose, 22% Polyamid. Fyld : Silikonebelagte polyester hulfibre. Bredde 220 mm. Højde 120 mm. Længde 300 mm.

Føj til huskeliste
Hælbeskytter

Hælbeskytter

GUL Tempraflex inderst, 055H polyester yderst. Monteres på anklen og lukkes med velcro-flapperne. Produktet yder en god aflastning af hælen. Tempraflex har den egenskab at det bliver blødt ved varme og derved tilpasser sig benet og yder en optimal trykfordeling. Rengøring: Autoklave, kogevask samt tørretumbler.

Føj til huskeliste
Giwik - Trykaflastende ankel pude til lejring og kørestol

Giwik - Trykaflastende ankel pude til lejring og kørestol

Aflaster tryk og sår på anklerne der hviler mod hinanden ved lejring eller i kørestolen - samt på kanten af stolen.
Ankelpuden bliver siddende på benet modsat en pude og et blødt bånd holden den på plads.
Den er er let at tage af og på.
Den er produceret i memory skum, betrukket med blødt velour.
Dan kan vaskes på 65 grader og tørretumbles.

Føj til huskeliste
Albue/ og hælebeskytter

Albue/ og hælebeskytter

Gel plade, acryl/spandex. Hvid med grøn kant. Cylinderformet halvstrømpe med indbygget gelplade (Længde 6,4 cm) for aflastning af hæl/albue. Gelpladen kan tages ud, når sokken skal vaskes. Stofdelen kan maskinvaskes ved 40 gr. og tørretumbles ved lav varme. Gelpladen håndvaskes i lunkent sæbevand.
Kan købes i 2 str.

Føj til huskeliste

Heelbo Heel/Elbow protector

Beskytter albue og hæ fra tryk og nedbrud af hud p.g.a. slid/vibrationer. Fås enten med gel eller med skum aflastning. Sælges parvis. For korrekt mål, mål da omkredsen af hælen eller albuebøjefuren. Hvis målet ligger mellem 2 størrelser, vælg da den største. Kan vaskes i maskine eller håndvask. Lufttørres

Føj til huskeliste

Silipos Heel/elbow slipover

Hæl og albuebeskytter med gel-indlæg til beskyttelse mod tryk og vibrationer. Cirkulær polyester ærme med en polymer gel skive integreret i materialet. Latex fri. Benyttes enten på hæl eller albue til trykaflastning. Fås i 2 størrelser

Føj til huskeliste