Bælter og seler til stabilisering af kroppen

Herunder hører fx systemer til at fastholde eller positionere brugeren i kørestolen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bodypoint Evoflex bækkenstøtte

Bodypoint Evoflex bækkenstøtte

Bodypoint Evoflex bækkenstøtte er faste bæltestropper med indvendig blød polstring, der giver optimal bækkenstabilitet og kropskontrol. Det faste materiale holder stropperne i opret position og hindrer derved stropperne i at falde ned mellem sæde og hjul under forflytning, eller hvis bækkenstøtten ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Bodypoint PivotFit H-sele

Bodypoint PivotFit H-sele

Bodypoint PivotFit H-selen giver mulighed for en stabil positionering af kroppen, lettere vejrtrækning og hovedkontrol. PivotFit H-sele sikrer ligeledes en
bedre position af skulderne og leveres i et dynamisk dobbeltzone materiale, der tillader let bevægelse, og sikrer H-selen forbliver på plads. PivotFit H-sele leveres inklusiv monteringsbeslag

Føj til huskeliste
Bodypoint Stayflex brystsele

Bodypoint Stayflex brystsele

Stayflex brystsele give både optimal stabilitet, støtte og bevægelsesfrihed. Stayflex er udført i et let strækbart og patenteret dobbelt-zone materiale, der giver brugeren mulighed for let bevægelse og god støtte samtidig med, at selen bliver på plads foran på brystet, og hjælper brugeren tilbage mod ryglænet. Leveres med monteringsbeslag

Føj til huskeliste
Bodypoint Monoflex brystbælte

Bodypoint Monoflex brystbælte

Monoflex brystbælte stabiliserer kroppen og giver samtidig fuld bevægelighed af skuldre og arme. Spænder i siderne sikrer hurtig og let montering samt afmontering. Produceret i et komfortabelt, vaskbart og dynamisk materiale.

Føj til huskeliste
Magnet sele, Easy Travel

Magnet sele, Easy Travel

I samarbejde med Trafikstyrelsen og Ergoterapeuter, er der udviklet og fremstillet denne sele til at fastholde brugeren under transport. Brugeren kan ikke selv åbne selen, idet der anvendes magnetlåse. EasyTravel er udført i praktisk, åndbart og blødt materiale, for at få den optimale komfort.
Bestilles med vertikal eller horisontal bespænding.

Føj til huskeliste

MJ Autosadelmager ApS
Holmstrupgaardvej 250
8210 Århus V

Bodypoint Evoflex bækkensele

Bodypoint Evoflex bækkensele

Evoflex bækkensele er udviklet til brugeren, som generes af almindelige bælter og seler. Monteres i hver side af kørestolen og har stropper i stift materiale, som holder selen i en opret position, når den er åben, så den ikke er i vejen ved forflytning, eller hvis selen ikke bruges. Materialet giver tæt tilpasning mod kroppen og ekstra stabilitet.

Føj til huskeliste
Bodypoint seler til bad og vask

Bodypoint seler til bad og vask

Bodypoint badestolssele er produceret i et Aeromesh stof, som giver god komfort samtidig med, at det tørrer hurtigt. Kan bruges både til bryst, mave, lår eller ben. Den 2-delte fås i størrelserne M og L. Den hele fås i str. L og XL.

Føj til huskeliste
Bodypoint Lårsele

Bodypoint Lårsele

Lårselen fra Bodypoint holder brugeren godt tilbage i stolen og modvirker fremadglidning. Monteres på kørestolsrammen med medfølgende beslag. Selen er vaskbar. Kan afmonteres af brugeren selv.

Føj til huskeliste
Bodypoint bred lægrem

Bodypoint bred lægrem

Brede lægremme fra Bodypoint. Monteres med velcro rundt om forrammen. Lægremmene kan derfor bruges på alle modeller af kørestole.

Føj til huskeliste
Bodypoint Monoflex Brystsele med dobbelt fremadtræk

Bodypoint Monoflex Brystsele med dobbelt fremadtræk

Monoflex brystselen med dobbelt fremadtræk fra Bodypoint er en dynamisk brystsele produceret i et blødt komfortabelt materiale, som giver en perfekt støtte til bryst- og maveregionen. Selen spændes og tilpasses i siderne

Føj til huskeliste