Lejringspuder til generelle formål

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Favneren

Favneren

Favneren er designet til brug i HS Stolen Omega samt HS Sengen.
Puden placeres med det smalleste stykke bag nakke/skuldre og pudens arme omkranser brugeren rundt om skuldrene, ned langs armene og lukkes foran.

Føj til huskeliste
Comfort U pude

Comfort U pude

Comfort U pude modvirker muskelsmerter, hovedpine eller stivhed i kroppen. Reducerer generne ved muskelspændinger og ledsmerter. En alsidig pude der støtter hele kroppen, så alle muskler og led slapper af. Puden giver mulighed for at strække ud og støtter hele kroppen. Lejringspuden kan også bruges til at holde hævede ben og fødder løftet.

Føj til huskeliste
Chiroform Ankel/Knæpølle

Chiroform Ankel/Knæpølle

kvalitetets Ankel/Knæpølle fra Chiroform, Leveres i sort vinyl, og i en rund eller halvrund udgave.

Føj til huskeliste
Model U-puder

Model U-puder

Lejringspuder til stabilisering af kroppen under træning.
Til børn og voksne.
Fremstillet af 050H polyeterskum beklædt med kunstlæder ( skai ).
Der er monteret velcro på siderne, således af puderne kan samles efter behov.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Immedian LeanOnMe Kanalsyet pude med betræk

Immedian LeanOnMe Kanalsyet pude med betræk

Den store pude kan placeres under benet/benene, mellem benene eller under læggene for at aflaste hælene. Bruges også som støtte af arm, aflastning af skulderblade og/eller albue. I sideleje kan puden placeres under ryggen eller mellem benene for at beskytte udsatte områder. Puden er med en soft-touch tekstilbetræk og meget hudvenlig.

Føj til huskeliste
Stabiliseringspuder med op til 3 kamre - Optimal positionering

Stabiliseringspuder med op til 3 kamre - Optimal positionering

Understøttelse v/perceptionsforstyrrelser. Pude 1: Positionering af hoved/nakke - overkrop - arme. 3 separate områder t/arme og hoved. Pude 2 - HMI 103354: Positionering v/kropsorienteret formbarhed. Forbedring af siddekvalitet/understøttelse af kropsopmærksomhed/postural kontrol. Pude 3: Understøttelse af postural kontrol hos mindre høje personer.

Føj til huskeliste
Packs

Packs

Packs er en serie lejrings- og støttepuder, som kan anvendes til mange formål og i mange situationer. Packs er fremstillet i en hård skum, som kan autoklaveres. Packs er forsynet med et betræk af sort Dahlia. Dette betræk tåler sæbevand, kogevask og tørretumbler.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Støtte- og lejringspuder

Støtte- og lejringspuder

Lejrings- og støttepuder der giver komfort til forskellige aktiviteter dag og nat. Kan ligeledes benyttes som hyggepuder, der giver brugeren en afslappende tryghedsfølelse. Vi har forskellige stoftyper, farvemuligheder og ekstra betræk, og kan tilbyde et vandtæt betræk. Vores støttende musikpude giver mulighed for at lytte til beroligende musik.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

SP3

SP3

Specialformet skråkile. Design, hvor barnet via sin egen vægt støttes og evt. kan hvile i albueliggende udgangsstilling. Udretning af kørestolsform og mulighed for arbejde med kropsymmetri - også ved selv kraftig rygskævhed (scoliose). Stillingen kan give en bedre og dybere lungefunktion.
Aktiv træning af hovedkontrol.

Føj til huskeliste
VAKU-Madras

VAKU-Madras

Grundet et godt fordelt tryk på hynden, vil en ny positionering af brugerens kropsform ikke være nødvendig særlig ofte.. Let justering af hyndens materiale til en anatomisk form.

Føj til huskeliste