Lejringspuder til generelle formål

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



U-puder til støtte til børn og voksne med hjerneskade

U-puder til støtte til børn og voksne med hjerneskade

U-puderne anvendes af børn/voksne, f.eks. som støtte til at opnå en aktiv og dynamisk siddestilling el. som bord. Personer m. lav muskelspænding kan støttes til at sidde selvstændigt og dermed styrke kontrollen i overkroppen. Personer m. høj muskelspænding kan støttes til at dæmpe den høje spænding, så det bliver nemmere at bevæge sig. Skum/nappa.

Føj til huskeliste
Lejringspude skød excl. betræk

Lejringspude skød excl. betræk

Lægges i skødet til at støtte hænder, arme, spillekonsol eller bog. Kan også bruges til bærbar computer eller ind mod skrivebord / tasteturbord. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer: polyester med PU-belægning og bomuld.

Føj til huskeliste
Lejringspude Høj firkant excl. betræk

Lejringspude Høj firkant excl. betræk

Kan bruges i skødet eller på bordet til at støtte hænder i forbindelse med brug af spillekonsol, læsning af bog eller andre steder, hvor en mere fyldig firkantpude ønskes. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer: polyester med PU-belægning og bomuld.

Føj til huskeliste
Lejringspude cylinder excl. betræk

Lejringspude cylinder excl. betræk

Bruges i seng og stol til at støtte kroppen i en ønsket stilling og udfylde hulrum mellem krop og seng eller stol. Det kan være under knæerne, bag ryggen, langs siden osv. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer polyester med PU-belægning og bomuld

Føj til huskeliste
Lejringspude firkant excl. betræk

Lejringspude firkant excl. betræk

Kan f.eks. give støtte under arm, under ben, mellem ben, bag kroppen osv. Har mange gode kombinationsmuligheder sammen med en krumpude. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer polyester med PU-belægning og bomuld

Føj til huskeliste
Lejringspude krum excl. betræk

Lejringspude krum excl. betræk

Puden har facon som en ammepude og formes omkring kroppen for at give støtte og hvile i stol og seng. Alt efter størrelse kan puden bruges til forskellige dele af kroppen. Fyld af ægte Krøyerkugler uden indhold af sundheds- og miljøskadelige bromforbindelser, PVC, CFC eller andre skadelige stoffer. Materialer polyester med PU-belægning og bomuld

Føj til huskeliste
ADL/SURCON lejringspude

ADL/SURCON lejringspude

Sidelejringspude, 30 Lejringspude. Til understøttelse i stabilt 30. lejring med integreret pude. Findes i to størrelser. For personhøjde fra 165 cm. Lejringspuderne findes i forskellige former og størrelser for at optimere understøttelsen af kroppen i forbindelse med Dekubituspropfylakse og terapiunderstøttelse.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

CareWave Universalpude

CareWave Universalpude

Støtter patienter i abdominal regionen, samtidig med at produktet decubitus lateral støtter dorsal siden af kropppen i sidelejring. Kan understøtte lokalt i knæregionen og understøtte meget tynde ben, malleolerne, archilles området og underben for at lette trykket i fodområdet.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Pøller med hård kerne

Findes med 10 cm Ø, 15 cm Ø og 20 cm Ø.

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Rygstøttekiler

Rygstøttekiler

Lejringspuder med skumkerne og skridsikker vandtæt bomuldsfrottébetræk, som er aftageligt og vaskbart.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand