Lejringspuder til generelle formål

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



CAREPUR Semi-Fowler pude

CAREPUR Semi-Fowler pude

Et positioneringshjælpemiddel t/krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling.
Multifunktionel pude m/forhøjet midterdel, kan benyttes til forskellige dele af kroppen. Anvendes primært m/patienten i en rygliggende stilling. Her støttes hovedet sikkert, og skuldre/skulderblade aflastes.

Føj til huskeliste
CAREPUR Rygstøttepude

CAREPUR Rygstøttepude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. En lejringspude i fuld længde, bestående af en hovedsektion forbundet m/ to kropslange, rørformede sidevinger i en let S-form. Puden gør det muligt gennem blød polstring at positionere/aflaste flere steder på kroppen på samme tid.

Føj til huskeliste
CAREPUR Universalpude

CAREPUR Universalpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Den rektangulære pude kan bruges multifunktionelt til at støtte forskellige dele af kroppen.

Føj til huskeliste
CAREPUR Slangepude

CAREPUR Slangepude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Puden er en langpude i kropslængde med en let S-form til lejring af hele kroppen. Udformningen gør det let at lejre og stabilisere hele kroppen, og det muliggør f.eks. en 30gr-lejring med kun én pude.

Føj til huskeliste
CAREPUR Halvcirkelpude

CAREPUR Halvcirkelpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Puden har mange anvendelsesmuligheder, og den primære er m/patienten i liggende stilling, hvor puden placeres direkte under hoved/nakke/skuldre/arme, hvilket sikkert understøtter, positionerer og aflaster trykket i disse områder.

Føj til huskeliste
CAREPUR Trekantet Deltapude

CAREPUR Trekantet Deltapude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Deltapuden bruges hovedsageligt i 30pct. lateral lejring, og dens rektangulære sider bruges t/at støtte torso eller til at støtte benene. Med bred underside og skridsikkert betræk. Puden kan også velegnet t/rygliggende stilling.

Føj til huskeliste
CAREPUR Støttepølle

CAREPUR Støttepølle

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Støttepuden er en cylindrisk formet lejringspude, der på forskellige måder kan bruges til at aflaste torso eller til at positionere og aflaste benene.

Føj til huskeliste
Søhest pude Junior/Barn

Søhest pude Junior/Barn

Søhest pude Junior/Barn Puden gør det muligt at lave en stabil sidelejring og lejring med én og samme pude. Det er nemt at foretage en omlejring fra 70 grader til 30 grader. Puden kan også benyttes til 135 graders lejring, her placeres den fortil.

Føj til huskeliste
Hoved stabilisator Small

Hoved stabilisator Small

Puden sikrer små, men vigtige stillingsskift.
Puden har et hav af anvendelsesmuligheder. Den kan nemt benyttes til udfyldelse af hulrum i forbindelse med fejlstillinger og kontrakturer. Den kan også benyttes til at skabe lændesvaj ved tendens til bagud roteret bækken,
hvilket skaber en bedre siddende stilling i seng og stol.

Føj til huskeliste
Oval pude

Oval pude

Oval puden er tiltænkt som en støttepude, hvilket giver mange muligheder i forhold til udfyldning af hulrum mellem krop og underlag. Puden kan bruges til at skabe mikrostimulation, hvor vi ved selv små justeringer, ved at lade den lille pude vandre ændrer på trykfordelingen og herved forebygger tryksår.

Føj til huskeliste