Lejringspuder til generelle formål

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Curera kilepude

Curera kilepude

Curera kilepude er en positioneringspude, som kan bruges til at placere brugeren i en sidestilling for at aflaste korsbenet, som er et ekstra følsomt område. For sidestilling bruges to støttekiler på samme tid. Den er enkelt at bruge og nem at rengøre. Leveres med inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
Curera positioneringsrulle

Curera positioneringsrulle

Positioneringsrullen kan anvendes til at modvirke smerte og spasticitet ved rygleje og aflaster korsbenet og hoftekammen ved sideleje.
Rullen kan også anvendes til at aflaste skuldre, rygrad, hofter og hæle.
Den findes i 3 størrelser og leveres med vandafvisende hygiejnebetræk som kan vaskes ved 95 grader.

Føj til huskeliste
Rygpude Curera

Rygpude Curera

Puden placeres bag ryggen på brugeren og vingen placeres under brugeren og dermed fikseres puden.
Rygpuden placeres efter behov i både liggende og siddende stilling.
Nedsat bevægelighed øger risikoen for tryksår, men med leje forandringer kan risikoen for tryksår minimeres.

Føj til huskeliste
Curera positioneringspude

Curera positioneringspude

Positioneringspude Curera er en pude med et væld af gode egenskaber, og er desuden meget let at rengøre og derfor yderst hygiejniske. Pudefyllet består af fibre som let kan rystes op for at beholde den ønskede form på puden.

Føj til huskeliste
Systam trekantet Delta pude

Systam trekantet Delta pude

Systam trekantet Delta pude anvendes til positionering under knæ ved Semi-Fowler lejring. Fås med polysteren mikrokugler eller polyester fibre. Aftageligt, vaskbart betræk ved 95 grader.

Føj til huskeliste
Systam universal lejringspude

Systam universal lejringspude

Systam universal lejringspude, der fx kan anvendes til trykfordeling af hælene, beskytter lateral mellem knæene, ankler og kan ligeledes anvendes som hovedpude. Kan anvendes alene eller med øvrige lejringspuder i sortimentet. Fås i 2 størrelser (small og Standard) samt med polysteren mikrokugler eller polyester fibre.

Føj til huskeliste
Systam tværgående positioneringspude

Systam tværgående positioneringspude

Fleksibel positioneringspude til støtte af kroppen i liggende stilling. Puden har indbygget hovedpude. Sikrer behagelig positionering af knæ, bækken og overkrop samtidig. Kompatibel med alle kropsstørrelser. Med polysteren mikrokugler eller polyester fibre. Aftageligt, vaskbart betræk ved 95 grader.

Føj til huskeliste
Systam cylinderformet pude

Systam cylinderformet pude

Cylinderformet pude til støtte af knæ. Kan anvendes sammen med Systam abduktionspude til knæ. Med krøyerkugler eller polyester fibre. Aftageligt, vaskbart betræk ved 95 grader.

Føj til huskeliste
Systam Halvmåne pude

Systam Halvmåne pude

Systam halvmåne-formet lejringspude til støtte af bækken og overkrop i liggende stilling. Bøjelig og giver mange muligheder for positionering. Letter tryk på albue. Fås enten med polyester fiber fyld eller polysteren mikrokugler. Polyamid betræk, aftageligt og vaskbart ved 95 grader

Føj til huskeliste
A/D-Surcon Rygstøtte pude

A/D-Surcon Rygstøtte pude

Rygstøtte puden anvendes til personer der har behov for rygstøtte, når de sidder på sengekanten. Størrelsen af puden medfører at den ligger meget stabilt, især når sengehesten i modsatte side anvendes som ekstra stabilisering af puden. Dermed kan personen trygt læne sig op af puden.
Puden udført i koldskum med aftageligt PU- betræk.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup