Strømpepåtagere

Hjælpemidler til påtagning af strømper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Inkluderer også strømpepåtagere til både åben og lukket tå.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Strømpepåtager

Strømpepåtager

Det glatte materiale gør det let at få sokken på, selv med få kræfter. Også velegnet til personer der har svært ved at bukke sig. Længde på bændler: 65 cm. Farve: Grøn. Materiale: Polyamid

Føj til huskeliste
Butler Strømpepåtager til rejsebrug

Butler Strømpepåtager til rejsebrug

Til kompressionsstrømper med åben- og lukket tå. Takket være sin lave og enkle håndtering, er Butler strømpepåtager til rejsebrug ideel til rejsen. Kan skilles ad i enkelte dele, således den fylder minimalt. Rejsetaske og skruetrækker medfølger.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager som er nem at anvende. Strømpepåtageren foldes let, hvorefter strømpen kan påføres hælen på den udvendige bue/nedad herefter kan foden placeres i den fremkomne buen, og der trækkes i snorene så strømpen påføres. Kræver brug af begge hænder.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager med frott på ydersiden, så strømpen ikke glider af ved påtagning. Er desuden velegnet til påtagning af tynde nylonstrømper. Kan vaskes i hånden.

Føj til huskeliste