Strømpepåtagere

Hjælpemidler til påtagning af strømper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Inkluderer også strømpepåtagere til både åben og lukket tå.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Strømpetager med frotté/nylon

Strømpetager med frotté/nylon

Strømpetåtageren er forsynet med frotté på ydersiden, hvilket bevirker at strømpen ikke glider af, de to slidser gør strømpepåtageren fleksibel. Materiale frotté på ydersiden, nylon på indersiden hvilket får foden til at glide let ned i strømpen. Længde c

Føj til huskeliste

Strømpita Butler

Længde på bændler 65 cm.

Føj til huskeliste
Strømpepåtager med frotte

Strømpepåtager med frotte

En strømpepåtager der med sine lange stropper gør at brugeren let kan sidde på en stol og tage strømpen på.
Hjælpemidlet er udvendigt forsynet med frotté som sikre at strømpen ikke glider af under påtagning og den indvendige del er af nylon for størst muligt fleksibilitet.

Føj til huskeliste
Strømpepåtager af plast

Strømpepåtager af plast

Det kræver mere end man tror, at kunne tage strømper på, især hvis man har nedsat mobilitet. Denne strømpepåtager kan bruges til alle almindelige strømper, og afhjælper desuden at brugeren behøver at bøje sig.

Føj til huskeliste

Magnide Strømpepåtager

Til påtagning af kompressionsstrømper og -strømpebukser med lukket tå. Reducerer den fysiske belastning for bruger og hjælper, og øger brugerens uafhængighed og behandlingseffektivitet.

Føj til huskeliste
Strømpepåtager

Strømpepåtager

Det glatte materiale gør det let at få sokken på, selv med få kræfter. Også velegnet til personer der har svært ved at bukke sig. Længde på bændler: 65 cm. Farve: Grøn. Materiale: Polyamid

Føj til huskeliste
Butler Strømpepåtager til rejsebrug

Butler Strømpepåtager til rejsebrug

Til kompressionsstrømper med åben- og lukket tå. Takket være sin lave og enkle håndtering, er Butler strømpepåtager til rejsebrug ideel til rejsen. Kan skilles ad i enkelte dele, således den fylder minimalt. Rejsetaske og skruetrækker medfølger.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager som er nem at anvende. Strømpepåtageren foldes let, hvorefter strømpen kan påføres hælen på den udvendige bue/nedad herefter kan foden placeres i den fremkomne buen, og der trækkes i snorene så strømpen påføres. Kræver brug af begge hænder.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager med frott på ydersiden, så strømpen ikke glider af ved påtagning. Er desuden velegnet til påtagning af tynde nylonstrømper. Kan vaskes i hånden.

Føj til huskeliste