Andre hjælpemidler til af- og påklædning

Herunder hjælpemidler til af- og påtagning af fx BHer og jakker.

Filtrér på detaljer

    
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.BraBuddy - BH - Påtager

BraBuddy - BH - Påtager

BH-påtageren BraBuddy er en videreudvikling af Buckinghams BraAngel. BraBuddy er designet til brugere, der har svært ved at tage deres BH på. BraBuddy gør det muligt at påtage sin BH, selvom man kun kan anvende den ene arm. BraBuddy passer til stort set alle BH typer og er let at anvende. Kan aftørres med en klud.

Føj til huskeliste
DressOn - Jakkepåtager - Med glideslag

DressOn - Jakkepåtager - Med glideslag

DressOn Glider og jakkepåtager anvendes typisk af træningscentre, hvor det er nødvendigt at anvende jakkepåtager til flere borgere med forskellige højder. Leveres incl. DressOn - jakkepåtager, som passer til systemet. Bredde 63,5 cm. Længde: 8 cm. Højde på glideslag: 101 cm. Materiale: Rustfrit stål. Længde: 101 cm.

Føj til huskeliste
DressOn - Jakkepåtager

DressOn - Jakkepåtager

DressOn - Jakke er meget let at montere i hjemmet. Med 4 medfølgende skruer og ravpluks fastgøres den på en muret væg. De 2 stænger med de røde friktionskugler -går 23 cm ud fra væggen. Pladen er fremstillet i rustfrit stål og monteres i en højde svarende til ca. 5-10 cm over albuen. Bredden kan justeres. Bredde: 63,5 cm. Højde: 8 cm.

Føj til huskeliste
Buckingham Bra Angel - BH - Påtager

Buckingham Bra Angel - BH - Påtager

En enkel og effektiv hjælp til påtagning af Brystholder(BH). Anvendes af borgere med nedsat funktionsevne i arme og hænder, og måske kun kan anvende den ene arm. Der er én størrelse, som passer til alle typer BH.

Føj til huskeliste
Armbåndshjælper

Armbåndshjælper

Du sætter en ene ende af armbåndet fast med den lille klemme, der sidder fast på hjælperen. Du holder nu fast om den anden ende af hjælperen og nu holdes armbåndet fast, så nu kan du lettere kan få sat armbåndet på med den anden hånd.
Længde: 18,8 cm
Vægt: 12 g
Rengøring: Ved håndvasken

Føj til huskeliste