Toiletkørestole

Toiletstole med drivhjul. Kan benyttes til både toiletbesøg og brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm
 info
Målt fra gulv til laveste punkt under sædet med stolen i højeste position. Målt uden bækken/spand.
cm
 info
Målt mellem armlænenes indersider på smalleste sted
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
 info
Vægt uden aftageligt tilbehør (aftageligt uden brug af værktøj)
kg
cm (± 2 cm)
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm (± 3 cm)
 info
Målt fra gulv til overkanten af gribefladen. I henhold til DS/ISO 17966:2016 skal det være muligt at køre stolen med gribefladen 90 cm over gulv.
cm (± 5 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.kakado bad og toilet stol med 24 baghjul

kakado bad og toilet stol med 24 baghjul

Toilet og badestol fremstillet i aluminium med blødt pur sæde og ryg, benstøtterne er højdeindstilbar og kan let afmonteres. De medfølgende 24 drivhjul er monteret med quick release aksler. Leveres komplet med toiletspand og låg.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Etac Swift Mobil 24-2, bade- og toiletstol med drivhjul

Etac Swift Mobil 24-2, bade- og toiletstol med drivhjul

Swift Mobil 24-2 med drivhjul har gode funktioner og indstillingsmuligheder. Trods armlænenes bredde er stolen bredest ved hjulfæstet, hvilket mindsker risikoen for skader på brugeren. For at højne genbrugsværdien, kan drivhjul af- og påmonteres, og bestilles særskilt.

Føj til huskeliste
WheelAble foldbar bade- og bækkenstol med taske

WheelAble foldbar bade- og bækkenstol med taske

En moderne sammenklappelig bade- og bækkenstol som kan drives frem af brugeren selv.
Utrolig enkel at folde ud og klappe sammen
Kræver ingen værktøj
Let at have med på rejsen.
En stol til indendørs brug.
Justerbar fodstøtte og armlæn

Føj til huskeliste
Raz Züm SP

Raz Züm SP

Züm er en rengøringsvenlig og foldbar bade- og toiletstol. Züm fås både i den ledsagerbetjente model Züm-AP (Attendant Propel) og den bruger- og ledsagerbetjente Züm-SP (Self-Propel). Det er en af de første mobile brusebadsstole med foldestol med stelramme. Det giver en optimal toiletjustering og en bedre stivhed i rammen.

Føj til huskeliste
Raz SP600

Raz SP600

RAZ-SP600 bade- og toiletstol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Derudover kan kørestolen som standard højdejusteres, justeres i rygbetrækket, har 2 låsbare forhjul, 22 eller 24 drivhjul, opklappelige armlæn med blødtpolstret overflade samt et brugervenligt bækken.

Føj til huskeliste
ErGo-SelPro 1500

ErGo-SelPro 1500

Toilet-badestol med 24 drivhjul. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af gode materialer for bedste levetid. Kan brugertilpasses.

Føj til huskeliste
Raz SP

Raz SP

RAZ-SP bade- og toiletstol kommer som standard med Ischial & Pelvic Alignment System (IPAS), som støtter og positionerer bækkenet.
Derudover kan kørestolen som standard højdejusteres, justeres i rygbetrækket, har 2 låsbare forhjul, 22 eller 24 drivhjul, opklappelige armlæn med blødtpolstret overflade samt et brugervenligt bækken.

Føj til huskeliste
ErGo-Selpro 1000

ErGo-Selpro 1000

Toilet-badestol m.20 tommer drivhjul. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af gode materialer for bedste levetid. Kan brugertilpasses.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Badetoiletstol med drivhjul

Bariatrisk Badetoiletstol med drivhjul

Bariatrisk Badetoiletstol med drivhjul højner den bariatriske brugers mobilitet og selvstændighed.
Bariatrisk Badetoiletstol med drivhjul har fodstøtter, som kan bære op til 100 kg hver og indstilles i bredden.
Toiletsædet er både åbent fortil og bagtil. Bariatrisk Badetoiletstol har ekstra lange armlæn og stor frigang mellem ryglæn og sæde.

Føj til huskeliste
Etac Clean Bade- og toiletstol med drivhjul

Etac Clean Bade- og toiletstol med drivhjul

For brugere som kan og vil klare sig selv er Clean med 24 tommer drivhjul stabil, velafbalanceret og letkørende. Derudover har den en god skridsikker overflade som sikrer, at brugeren sidder sikkert. Bremserne er let tilgængelige og er ikke i vejen ved sideværtsforflytning. Tilbehørsprogrammet gør Clean fleksibel og nem at tilpasse brugerens behov.

Føj til huskeliste