Toilet-badestole med hjul

Toiletstole med hjul, kan benyttes til både toiletbesøg og brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Toilet/badestol med hjul og klapbare armlæn/benstøtter, flere bredder

Toilet/badestol med hjul og klapbare armlæn/benstøtter, flere bredder

God toiletstol med mange funktioner:
- Klapbare armlæn
- Blødt sæde
- Hjul med bremser
- Justerbare benstøtter
- Udtag i sædet med spand under
- Spanden kan fjernes for brug på normalt toilet
- Håndtag, så ledsager kan køre stolen
Lavet i aluminium for at holde vægten lav, og fås i tre bredder.

Føj til huskeliste
Mobilex Kakadu toilet- og badestol

Mobilex Kakadu toilet- og badestol

Fremstillet af pulverlakeret aluminium, og leveres standard med 4 hjul. Der er mulighed for at eftermontere 24 hjul mod merpris. Sæde, ryg og de klapbare armlæn er belagt med blød pur for god komfort. Benstøtterne er højdejusterbar og kan let afmonteres. Leveres standard med spand med låg.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Tango badestol

Tango badestol

Tango badestolen er en enkel og pæn designet badestol som giver optimal komfort for både bruger og hjælper. Fodstøtter kan let vippes op, hvilket gør det nemmere at komme ind og ud af stolen. Tango er udstyret med håndtag der forbedrer manøvredygtighed og forebygger ledproblemer.
Tango badestolen fås i 3 størrelser.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

JUNO

JUNO

Sammenklappelig toilet-badestol idealt til brug hvor er der pladsmangel da stolen kan klappes sammen eller hvis der er behov at tage stolen med på rejsen eller i bilen.
Aftagelige og i højde indstillelige benstøtter er med i standardpakken.Indstilles uden brug af værktøj.
Leveres med små hjul med bremser.
24`` hjul og meget andet fås i tilbehør.

Føj til huskeliste
Kakadu toilet-/badestol

Kakadu toilet-/badestol

Toiletstol med 4 x 5 hjul, hjulene kan låses ved at trykke på låsepedalerne. Toiletstolen har benstøtter der kan justeres i højden, benstøtterne kan let afmonteres hvis der skulle være behov for det. Armlænene kan klappes op for lettere ind- og udstigning af stolen. Toiletstolen leveres komplet med bækkenspand og låg.

Føj til huskeliste
Arjo, Carmina bariatrisk hygiejnestol

Arjo, Carmina bariatrisk hygiejnestol

En sikker bruse badeløsning til bariatrisk pleje. Carmina er desuden særdeles velegnet til toiletbesøg. Den fungerer sammen med de fleste typer toiletter. Ryglænet har fire forskellige indstillinger og selvjusterende vinkler. De fire forskellige sædedybder (42-52,5 cm) giver ekstra støtte alt efter den enkeltes behov.

Føj til huskeliste
Aquatec Ocean Ergo

Aquatec Ocean Ergo

Ocean Ergo er en ny badestol der i form af sin kontourformede siddeflade tilbyder en ergonomisk komfort for brugeren. Siddefladen understøtter selvhjulpethed og sikrer en god siddestilling under bad og toilette. Ocean Ergo er designet til en endnu bedre tilpasning i baderum med vægmonterede toiletter.

Føj til huskeliste
XXL Rehab Badetoiletstol med hjul

XXL Rehab Badetoiletstol med hjul

Ekstra bred og stærk badetoiletstol til bariatriske brugere op til 325 Kg. Der er stor åbning på stolen bagtil så tilgangen øges og muligheden for støtte i ryggen opnås. Indstillelige fodstøtter, så det er muligt at sidde med meget spredte ben. Der findes aftagelige armlæn, skubbebøjle og gode hjul. Findes også med butteflyarmlæn.

Føj til huskeliste
Raz AP600

Raz AP600

Raz AP600 toilet- og badestol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Kommer som standard med Ischial & Pelvic Alignment System (IPAS), som støtter og positionerer bækkenet. Derudover har stolen opklappelige armlæn og et brugervenligt bækken.

Føj til huskeliste
ErGo-Basi 1500

ErGo-Basi 1500

Toilet-badestol med manuel højdeindstilling. Høj brugervægt. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af de bedste materialer for lang levetid.

Føj til huskeliste