Toilet-badestole med hjul

Toiletstole med hjul, kan benyttes til både toiletbesøg og brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedToilet/badestol med hjul og klapbare armlæn/benstøtter, flere bredder

Toilet/badestol med hjul og klapbare armlæn/benstøtter, flere bredder

God toiletstol med mange funktioner:
- Klapbare armlæn
- Blødt sæde
- Hjul med bremser
- Justerbare benstøtter
- Udtag i sædet med spand under
- Spanden kan fjernes for brug på normalt toilet
- Håndtag, så ledsager kan køre stolen
Lavet i aluminium for at holde vægten lav, og fås i tre bredder.

Føj til huskeliste
Aqua Toilet-badestol

Aqua Toilet-badestol

Fremstillet af pulverlakeret aluminium, og leveres standard med 4 hjul. Der er mulighed for at eftermontere 24 hjul mod merpris. Sæde, ryg og de klapbare armlæn er belagt med blød pur for god komfort. Benstøtterne er højdejusterbar og kan let afmonteres. Leveres standard med spand med låg.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Kakadu toilet-/badestol

Kakadu toilet-/badestol

Toiletstol med 4 x 5 hjul, hjulene kan låses ved at trykke på låsepedalerne. Toiletstolen har benstøtter der kan justeres i højden, benstøtterne kan let afmonteres hvis der skulle være behov for det. Armlænene kan klappes op for lettere ind- og udstigning af stolen. Toiletstolen leveres komplet med bækkenspand og låg.

Føj til huskeliste
Tango badestol

Tango badestol

Tango badestolen er en enkel og pæn designet badestol som giver optimal komfort for både bruger og hjælper. Fodstøtter kan let vippes op, hvilket gør det nemmere at komme ind og ud af stolen. Tango er udstyret med håndtag der forbedrer manøvredygtighed og forebygger ledproblemer.
Tango badestolen fås i 3 størrelser.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Aquatec Ocean Ergo

Aquatec Ocean Ergo

Ocean Ergo er en ny badestol der i form af sin kontourformede siddeflade tilbyder en ergonomisk komfort for brugeren. Siddefladen understøtter selvhjulpethed og sikrer en god siddestilling under bad og toilette. Ocean Ergo er designet til en endnu bedre tilpasning i baderum med vægmonterede toiletter.

Føj til huskeliste
Aquatec Ocean II / Ocean II XL

Aquatec Ocean II / Ocean II XL

Aquatec Ocean II/Ocean II XL er en videreudvikling af Invacares velkendte Aquatec Ocean badestol. Rustfri toilet- og badestol. Kan højdereguleres uden værktøj og med justerbar stropryg. Aftagelige sving ind/ud benstøtter med vinkelstilbare fodplader. Kan let adskilles ved rejser og transport.

Føj til huskeliste
Aquatec Ocean I

Aquatec Ocean I

Rustfri toilet- og badestol. Kan højdereguleres uden værktøj og med justerbar ryg. Aftagelige sving ind/ud fodhvilere. Kan let adskilles ved rejser og transport evt. i speciel taske - det tager kun fem minutter. Sædet fås med nøglehulsudskæring og med ovalt hul, hvor diameteren er mindre.
Produceret frem til 2013

Føj til huskeliste
Raz AP600

Raz AP600

Raz AP600 toilet- og badestol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Kommer som standard med Ischial & Pelvic Alignment System (IPAS), som støtter og positionerer bækkenet. Derudover har stolen opklappelige armlæn og et brugervenligt bækken.

Føj til huskeliste
Toiletstol med hjul

Toiletstol med hjul

Toiletstolen er fremstillet af pulverlakeret aluminium, og leveres standard med 4 hjul. Sæde, ryg og de klapbare armlæn er belagt med blød pur for at få komfort. Benstøtterne på toiletstolen er højdejusterbar og kan let afmonteres.

Føj til huskeliste
Arjo, Carmina bariatrisk hygiejnestol

Arjo, Carmina bariatrisk hygiejnestol

En sikker bruse badeløsning til bariatrisk pleje. Carmina er desuden særdeles velegnet til toiletbesøg. Den fungerer sammen med de fleste typer toiletter. Ryglænet har fire forskellige indstillinger og selvjusterende vinkler. De fire forskellige sædedybder giver ekstra støtte alt efter den enkeltes behov.

Føj til huskeliste