Toilet-badestole med sædetilt

Toiletstole med sædetilt, kan benyttes til både toiletbesøg og brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
°
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.A ERGOtip 4 Toilet-/ Badestol med kip

A ERGOtip 4 Toilet-/ Badestol med kip

ERGOtip-serien har markedets største udvalg af kipbare toilet-/ badestole med gasfjeder eller elmotor(er). Armlæn m. PUR-pude (alm. el. skålformet). Aftageligt sæde. Indstillelig læg- og rygstøtte. Fire 125 mm bremsehjul. Samt et MEGET stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

dan-rehab a/s
Messingvej 13-15
8940 Randers SV

Swing Bade- og toiletstol

Swing Bade- og toiletstol

Swing bade- og toiletstol er robust og har et anatomisk udformet polstret skalsæde med drænende funktion. Kan placeres over toilettet eller fritstående med bækken. Sædevinkel fra -5 til 30 gr. Gas-tip pedal sidder foran, så øjenkontakt er mulig. Sædehøjde indstilles uden værktøj. Rengøringsvenlig. Stel og hjul tåler klor. 5 str. fra B: 26-46 cm.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

A ERGOtip 2 Toilet-/ Badestol med kip

A ERGOtip 2 Toilet-/ Badestol med kip

ERGOtip-serien har markedets største udvalg af kipbare toilet-/ badestole med gasfjeder eller elmotor(er). Armlæn m. PUR-pude (alm. eller skålformet). Aftageligt sæde. Indstillelig læg- og rygstøtte. Fire 125 mm bremsehjul. Manuel eller elektrisk højdeindstilling. Samt et MEGET stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

dan-rehab a/s
Messingvej 13-15
8940 Randers SV

Raz AT600

Raz AT600

Toilet- og badestol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet.

RAZ-AT600 har en max brugervægt på 272 kg. Stolen har en forstærket stålramme, 25 tiltfunktion, fire låsbare 6 hjul, lethåndterbart bækken og heavy-duty benstøtter.

Føj til huskeliste
Alu Kombistol tilt

Alu Kombistol tilt

Toilet- badestolen kan vinkles fra -5 til 30. Fremstillet af pulverlakeret aluminium, fåes med gas eller elektrisk tilt.
Sæde, ryg og de eleverbare armlæn er belagt med blød PUR.
Benstøtterne er højdejusterbare og kan let afmonteres.
Leveres standard med spand med låg samt justerbar hovedstøtte
Kan leveres elektrisk 2024E

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Blue Line Ergotip mobil bade-/toilestol

Blue Line Ergotip mobil bade-/toilestol

Den ideelle løsning, hvis brugeren også betjenes med patientløfter. Opklappelige PUR armlæn. Aftageligt PUR sæde. Indstillelig rygstøtte med velcrolukning. Indstilleligt bækkenophæng med spandestop ved tipning. Inkl. nakkestøtte, fodhvilere og lægbånd. 4 stk. 125 mm låsbare hjul.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

M2 200 kg Bred El-Tip m. joystick

M2 200 kg Bred El-Tip m. joystick

Fremtidens velfærdsteknologiske Bade/toiletstol

M2 200 kg. Bred El-tip m. joystick er udstyret med et joystick til styring af kørsel, samt bremsning. Motorfunktionerne kan indstilles individuelt til den enkelte bruger. Stolen kan klare brugere op til 200 kg. og er 54 cm. mellem armlænene.
Stolen er vist med tilbehør.

Føj til huskeliste

HMN a/s
Midtager 22
2605 Brøndby

RCN bade-/toiletstol Comfort E

RCN bade-/toiletstol Comfort E

Til pleje af borgere med minimal overkropsstyrke eller som er hyperaktive. Elektrisk kipfunktion sikrer jævne bevægelser for sikker tiltning og hjælper med til, at undgå pludselige frygtreaktioner. Blødt aftageligt PUR-sæde med lukket hygiejneåbning og aftageligt blødt PUR-ryglæn. Justerbar hovedstøtte og fodstøtter.

Føj til huskeliste
Raz CAT

Raz CAT

Kompakt toilet- og badestol, der kan anvendes til børn og unge. Justerbarheden muliggør udvidelse når barnet vokser. 40 grader sædetilt.

Føj til huskeliste
Raz AT

Raz AT

RAZ-AT (Attendant Tilt) toilet- og badestol kan tiltes op til 40 for ekstra komfort og trykaflastning.

Rammedesignet er bygget op med gasfjedre, der gør det let at tilpasse sædevinklen og gør det til en meget betjeningsvenlig stol. RAZ-AT er bl.a. udstyret med højdejustering, opklappelige armlæn med blødtpolstret overflade og IPAS.

Føj til huskeliste