Toilet-badestole med hydraulisk/elektrisk højdeindstilling

Toiletstole hvor siddeenheden kan hæves og sænkes enten hydraulisk eller elektrisk, mens stolen er i brug.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Sædetiltet funktion er adskilt fra den hydrauliske eller elektriske funktion til højdeindstilling.
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
°
°
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ergo-Tilt 6000

Ergo-Tilt 6000

Toilet-badestol med elektrisk højdejustering og elektrisk tilt. 35 cm. bred
Enkelt og funktionelt design. Hygiejne optimeret, med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren.

Føj til huskeliste
Ergo-Tilt 5000

Ergo-Tilt 5000

Toilet-badestol med elektrisk højdejustering og elektrisk tilt, 60 cm sæde.
Enkelt og funktionelt design. Hygiejne optimeret, med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren

Føj til huskeliste
ERGOtip Care

ERGOtip Care

ERGOtip Care er multifunktionel til toilet, bad, bleskift, påklædning, sårpleje, kompressionsstrømper o lign. ERGOtip Care har åben rygvinkel - via rygforskydning - der giver bedre komfort og mindsker shear for brugeren.
Sædet har 12 negativt tilt fremad og 124 tilt bagud i rygåbning.

Føj til huskeliste

dan-rehab a/s
Messingvej 13-15
8940 Randers SV

ErGo-Tilt 4000

ErGo-Tilt 4000

Toilet-badestol med elektrisk højdejust. og elektrisk tilt.
Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af gode materialer for bedste levetid.

Føj til huskeliste
XXL Rehab Rise N Tilt badetoiletstol

XXL Rehab Rise N Tilt badetoiletstol

XXL Rehab Rise N Tilt badetoiletstol er en kombinationsstol med indbygget løft og tilt funktion. Det er en badetoiletstol til bariatriske brugere, der kan løfte og tilte brugeren til en 30 hældning.

Føj til huskeliste
ERGOtip Væghængt

ERGOtip Væghængt

ERGOtip toilet-badestol med elektrisk kip og hejs udviklet til brug over væghængte toiletter. Sædet kan vendes med åbning fortil eller bagudrettet uden tværgående rør for fri adgang.

Føj til huskeliste

dan-rehab a/s
Messingvej 13-15
8940 Randers SV

Aquatec Ocean E-Vip

Aquatec Ocean E-Vip

At flytte brugere ind og ud af en bade- og toiletstol ofte op til flere gange om dagen, kan være en stor belastning for hjælperen. E-Vip bade- og toiletstol med elektrisk hejs og tilt aflaster hjælperen og giver samtidig mange positioneringsmuligheder for brugeren.

Føj til huskeliste
Triton/Dual

Triton/Dual

Triton Dual har fokus på komfort og arbejdsmiljø. Højdejustering og tilt sikrer god arbejdsstilling. Justerbare ryg og nakkestøtte gør det let at justere.
Sikkerheden: Når sædet er tiltet forover og løftes, vil Dual Security-funktionen sikrer, at sædet køres tilbage i minus 5. Med ét tryk på håndbetjeningen indstiller stolen til sikker transport.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Flexo badestol

Flexo badestol

Højdeindstillelig badestol som sikrer fornuftig arbejdshøjde uden vrid eller krumme rygge. Samtidig nyder brugeren maksimal komfort og stabilitet under toiletbesøg, brusebad, hårvask og fodpleje.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Elexo Badestol XXL

Elexo Badestol XXL

Badestol til store brugere som sikrer fornuftig arbejdshøjde uden vrid eller krumme rygge. Samtidig nyder brugeren god komfort og stabilitet under toiletbesøg, brusebad, hårvask og fodpleje.
Mulighed for at montere nakkestøtte.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev