Urinopsamlere med absorberende materiale

Urinopsamlingsposer med funktion som urinkolber.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
ml (± 100 ml)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Urinkolbe

Urinkolbe

Engangsurinkolbe, der kan bruges af personer, som ikke har mulighed for at komme på alm. toilet. Anvendes til urinopsamling eller opkast. Omdanner væske til gel.

Føj til huskeliste
TravelJohn (3 stk/pk)

TravelJohn (3 stk/pk)

En urinkolbepose der kan anvendes flere gange idet tragten kan skubbes ned og posen lukkes. Ved brug trækkes tragten op. Posen er beregnet til både kvinder og mænd. Posen kan indeholde 800 ml væske. Posen indeholder et granulat der efter anvendelse absorbere væsken, så posen er tør og uden lugt. Bakterier indkapsles i granulaten. Posen kan brændes.

Føj til huskeliste

Apodan A/S
Lyngsø Alle 3
2970 Hørsholm

Urinkolbe, Travel John

Urinkolbe, Travel John

Engangs urinkolben Travel John, har 2 funktioner, primært er det en engangs urinkolbe, som er velegnet til personer, som ikke har mulighed for at komme på et alm. Toilet. Travel John er også velegnet til opkast. Urinkolben omdanner op til 800 ml. væske til en gel. Travel John skal opvebares tørt og ved stuetemperatur, tåler ikke direkte sollys.

Føj til huskeliste
Engangs urinpose

Engangs urinpose

Urinpose, éngangs.
God til rejser.
Pakke med 2 stk.
Når urinen kommer i posen, bliver det til gelé.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Roadbag engangskolbe til mænd

Roadbag engangskolbe til mænd

Roadbag er nem og hygiejnisk at anvende, og kan let medbringes overalt. Vægt 48 gram. Dimensioner 12 x 28 cm. Leveres I lommepakning med vådserviet til håndvask. Mål 7 x 12 cm Ringåbning Ø 5,5cm. Indeholder et superabsorberende materiale polymer krystaller der hurtigt optager op til 700 ml urin og binder dette til en gel uden hudkontakt.

Føj til huskeliste