Systemer til urinopsamling

Produkter som omfatter alle komponenter og befæstelser, som kræves til urinopsamling.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.UROX Kop

UROX Kop

UROX Kop har en blød og elastisk membran, der holder koppen fast på penis og sørger for, at koppen slutter tæt, så man ikke drypper.
Koppen er let at tage af og på. Der er ingen klæbe- eller fastspændeanordninger.
Selve koppen er den samme for alle størrelser, men membranen, der tætner omkring penis, findes i 4 størrelser: S, M, L & XL.

Føj til huskeliste
UROX Startpakke

UROX Startpakke

UROX er et fleksibelt urinopsamlingssystem til mænd, der ønsker at have en aktiv hverdag trods et liv med inkontinens. UROX Startpakke indeholder alle dele til opstart:
1 stk. UROX Kop m/slange
1 par UROX Fixeringsbukser
1 stk. UROX Gamache til opsamling af urinen
1 stk. Toilettaske
250 ml. UROX skyllemiddel

Føj til huskeliste
UROX Gamache m/pose

UROX Gamache m/pose

Sidder på underbenet, men kan ikke ses. Den er meget behagelig at have på, i et anatomisk design med elastisk stof til at holde den på plads. En velcrostrop sikrer at gamachen ikke glider ned, når urinposen er ved at være fuld. Posen rummer 600 ml og er forsynet med en kontraventil, der forhindrer urin i at løbe tilbage.

Føj til huskeliste
Urox night urinopsamlingssytem

Urox night urinopsamlingssytem

UROX Night flytter toilettet ind til sengen. Man kan lade vandet liggende, i mørke, uden at vække konen, uden at dryppe. Når man har vænnet sig til at ligge ned og tisse, så kan man gøre det med UROX Night med minimal søvnforstyrrelse. Det giver bedre søvn og mere energi.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Urox Urinopsamlingssystem

Urox Urinopsamlingssystem

Er du mand, og lider du af inkontinens, eller er du generet af hyppig vandladning, så kan dette urinopsamlingssystem være en god løsning. Systemet gør det nemlig muligt at opretholde en aktiv livsstil på trods af hyppige toiletbesøg eller inkontinens. Det er nemt at tage af og på, og så kan det rengøres og genbruges. Bemærk: Flere størrelser.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg