Engangsbuksebleer til voksne, svær urininkontinens

Engangsbuksebleer til voksne med sugeevne på 1700-2499 ml.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Sugeevne ved nedsænkning i vand. Sugeevne ved brug er mindre.
ml
 info
Brugerens hoftemål
cm (± 4 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bukseble, ABENA Abri-Flex, M2, Premium, hvid, blå farvekode

Bukseble, ABENA Abri-Flex, M2, Premium, hvid, blå farvekode

Abri-Flex er vores serie af moderne buksebleer, der kan anvendes som normalt undertøj ved svær inkontinens. De diskrete buksebleer er lavet af åndbart og blødt materiale, der hjælper med at holde huden sund og giver den aktive bruger en sikker og behagelig pasform.

Føj til huskeliste
Bukseble Abena Abri-Flex

Bukseble Abena Abri-Flex

En bukseble som ligner almindeligt undertøj, kan anvendes ved middel til svær inkontinens. Kan bruges af både kvinder og mænd. Sendes i diskret emballage.

Føj til huskeliste
MoliCare Buksebleer 6 og 8 dråber

MoliCare Buksebleer 6 og 8 dråber

MoliCare Premium Mobile engangsbukser ligner almindeligt undertøj takket være sin anatomiske form, bløde materialer og høje elasticitet, hvilket også giver en tæt pasform og høj diskretion.

Føj til huskeliste

OnlineShoppen365
Møllelodden 4
2791 København S