Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring

Herunder hører fx engangs hygiejneunderlag.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Stiklagen med tråde, ABENA Abri-Bed Basic Plus

Stiklagen med tråde, ABENA Abri-Bed Basic Plus

Abri-Bed Basic Plus stiklagner anvendes til beskyttelse af for eksempel senge og brikse. Stiklagnet har en absorberende overflade, samt en væsketæt bagside, og de forseglede sider giver en optimal beskyttelse mod lækage. Trådene gør stiklagnet ekstra stærkt, og det er derfor velegnet til at repositionere brugere i sengen.

Føj til huskeliste
Underlag, ABENA Abri-Soft Superdry

Underlag, ABENA Abri-Soft Superdry

Abena Abri-Soft Superdry anvendes som beskyttende engangsunderlag til for eksempel senge og stole. Det er velegnet til inkontinente brugere, men også til ikke-sterile procedurer. Underlaget indeholder både fluff og SAP, som er med til indkapsle væsken, og giver en tør overflade hurtigere. Odour systemet minimere ubehagelige lugte.

Føj til huskeliste
Stiklagen, ABENA Abri-Bed Super Soft

Stiklagen, ABENA Abri-Bed Super Soft

Abri-Bed Super Soft stiklagner anvendes til beskyttelse af for eksempel senge og brikse. Stiklagnet har en absorberende overflade, samt en væsketæt bagside, og de forseglede sider giver en optimal beskyttelse mod lækage. Super Soft stiklagnerne er produceret i et ekstra blødt materiale, hvilket giver en øget komfort for brugeren.

Føj til huskeliste
Stiklagen med tråde, ABENA Abri-Bed Light

Stiklagen med tråde, ABENA Abri-Bed Light

Abri-Bed Light stiklagner anvendes til beskyttelse af for eksempel senge og brikse. Stiklagnet har en absorberende overflade, samt en væsketæt bagside, og de forseglede sider giver en optimal beskyttelse mod lækage. Trådene gør stiklagnet ekstra stærkt, og det er derfor velegnet til at repositionere brugere i sengen.

Føj til huskeliste
Stiklagen, ABENA Abri-Bed

Stiklagen, ABENA Abri-Bed

Abri-Bed stiklagner anvendes til beskyttelse af for eksempel senge og brikse. Stiklagnet har en absorberende overflade, samt en væsketæt bagside, og de forseglede sider giver en optimal beskyttelse mod lækage. Brugen af engangs-stiklagner mindsker risikoen for kontaminering og øger hygiejnen. Abri-Bed findes i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Underlag, ABENA Abri-Soft

Underlag, ABENA Abri-Soft

Abena Abri-Soft anvendes som beskyttende engangsunderlag til for eksempel senge og stole. Det er velegnet til inkontinente brugere, men også til ikke-sterile procedurer. Underlaget har forseglede kanter for optimal beskyttelse mod lækage, og overfladen er dækket af et blødt nonwoven materiale, som sikrer brugeren høj komfort.

Føj til huskeliste
Tena Stiklagen, 85x140 cm. (30 styk i hver pakke)

Tena Stiklagen, 85x140 cm. (30 styk i hver pakke)

Engangs-stiklagener, som beskytter sengen om natten. Kan placeres over eller under det almindelige lagen. Det måler 85x140 cm, og kan bruges til alle sengestørrelser.
Hver pakke indeholder 30 lagner. De ligger sammenpakket i en lille pose, som nemt kan ligge under sengen. Leveres i diskret emballage.

Føj til huskeliste
Blå stykker

Blå stykker

Disse blå underlag anvendes som beskyttende engangsunderlag til inkontinens, til f.eks. stol eller i sengen. Underlaget har forseglet kant hele vejen rundt, som beskytter mod lækage. Overfladen på de blå underlag er dækket af et blødt nonwoven materiale. Sugeevnen er ca. 900 ml, størrelsen er 40 x 60 cm. Den blå side skal vende nedad og ligge glat.

Føj til huskeliste
Engangsunderlag til sengen

Engangsunderlag til sengen

Engangsunderlag til stol/seng. Ekstra blød overflade. Underlaget er velegnet til inkontinente brugere og til ikke-sterile procedurer
Engangsunderlagene har høj komfort, forseglede kanter for optimal beskyttelse mod lækage.

Føj til huskeliste
Stiklagen, Abri-Bed, 2-lags 25 stk

Stiklagen, Abri-Bed, 2-lags 25 stk

Abri-Bed, er et 2-lags stiklagen, som beskyttelse mod gennemsivning. Abri-Bed 2-lags stiklagen bruges som et væsketæt alternativ til absorberende underlag. Abri-Bed stiklagen er ideel til senge og stole ved skift af inkontinensprodukter. Pakken indeholder 25 stk. 2-lags stiklagner i størrelsen 80 x 170 cm.

Føj til huskeliste