Badekarssæder

Sæder til at placere på eller nede i badekarret.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
kg
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.CareComfort drejeligt badesæde

CareComfort drejeligt badesæde

Badestol til karbad med justerbart sæde. Vha. Arm drejes stolen i en vinkel af 90 grader. Stolen skrider ikke når den bliver brugt.
Fås også i en model XL til 130 kg.

Føj til huskeliste
CareComfort badekarssæde 110

CareComfort badekarssæde 110

Badestole til karbad med anatomisk udskæring. Mål sæde: 438 x 378 mm Indvendige mål af karbad: 484 til 684 mm.

Føj til huskeliste
CareComfort badesæde

CareComfort badesæde

Badestolen kan bruges i karbade hvis indvendige størrelse er min. 53 cm til maks. 70 cm. Stabil badestol lige til at bruge i badekaret. Karbadets indvendige størrelse:53 cm min., 70 cm maks.

Føj til huskeliste
Penguin

Penguin

Penguin giver god støtte og stabilitet til kroppen samt bevægelselfrihed til arme og ben. Den indstillelige abduktionsklads justeres i takt med, at barnet vokser. Med sine solide sugekopper står Penguin godt fast på glatte overflader - f.eks. i Orca badekar (HMI-nr. 88079), som er et fuktionelt badekar monteret på stativ.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Badesæde til badekar - til børn

Badesæde til badekar - til børn

Badesæde til børn, findes i 2 str, badesædet sættes direkte ned i badekarret. Sædet er forsynet med skridtkile og justerbar sele.
Farve hvid.
Hård plast.

Føj til huskeliste