Baderyglæn og bruseryglæn

Herunder hører puder til ryglæn.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vægmonteret ryglæn med armstøtte

Vægmonteret ryglæn med armstøtte

Vægmonteret, foldbart ryglæn og armstøtte. Ideelt til brugere med samme, stabile tilstande samt offentlige områder. Yderst komfortabelt og hygiejnisk produkt: ryglænet i XL EXTRALIGHT er let, fleksibelt og antibakterielt. Fås i 5 farver: hvid, rød, blå, sort og grå. Fås i 2 overflader: anodiseret og rustfrit stål finish.

Føj til huskeliste
PLUS Ryglæn, fastmonterede

PLUS Ryglæn, fastmonterede

PLUS ryglæn til fastmontering. Fås i flere farver. Komfortabel og ergonomisk rygstøtte ved væghængte toiletter.

Føj til huskeliste
PLUS Front- og rygstøtte

PLUS Front- og rygstøtte

Front- og rygstøtte til brusebadestol og toiletstøtter. Stabiliserer og korrigerer bruger med nedsat kropsbalance. Fåes i flere farver

Føj til huskeliste
Ropox Rygstøtte til bruseklapsæde

Ropox Rygstøtte til bruseklapsæde

Ropox Rygstøtte til bruseklapsæde er udformet til at give øget komfort og støtte til ryggen. Materialet er ikke koldt og derfor behageligt at anvende.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

Profilo Care rygstøtter

Profilo Care rygstøtter

Med drænkanaler og anti-skrid tekstur, mindsker risikoen for hudskader og reducerer friktion ifb. med forflytning. Produceret i et fleksibelt og lukket cellepolyolefin kaldet XL EXTRALIGHT, som er et slagfast og meget holdbart plastmateriale. Kan bla. bruges sammen med Profilo Care opklappelige badesæder.

Føj til huskeliste