Badekar

Herunder hører transportable og sammenklappelige badekar.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedGå ind spabad og Walk in spa

Gå ind spabad og Walk in spa

Dette fritstående glasfiberkar med sæde og dør har følgende funktioner:
1,5 kw varmelegeme
Blandingsbatteri med håndbruser
6 vandmassagedysere
12 luftmassagedysere
Variabel lufttilførsel i vandmassagedysere
Frekvensmassage
Total tømning af vandsystemet
Vandfald
Styring af afløb med hånd og fod
2 håndtag i rustfrit stål
Ramme og ben i rustfrit stål

Føj til huskeliste

iBad.dk ApS
Rolighedsvej 22
6710 Esbjerg V

Orca

Orca

Orca er et funktionelt badekar monteret på stativ. Orca er højdeindstilleligt, så det kan indstilles præcist til den person, der bader barnet. Orca har bundprop og slange, så karret er let at tømme. Orca kan med fordel anvendes sammen med liggelejet Penguin (HMI-nr 12834)

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Arjo, Primo Ferro badekar

Arjo, Primo Ferro badekar

Modulsystem opbygget bade- og behandlingskar i rustfrit stål, længde 1900 mm. Kan leveres i længde 2150 mm. Modulsystemet giver mulighed for tilpasning efter behov. Elektrisk højdejusterbart. Passer sammen med et bredt sortiment af transport- og løftehjælpemidler.
Velegnet til hud- og brandsårsafdelinger.

Føj til huskeliste
Badekar, højderegulerbart (elektrisk)

Badekar, højderegulerbart (elektrisk)

Højderegulerbart badekar. Kan højdereguleres 300 mm v.hj.a. den medfølgende håndbetjening. Leveres med armatur, håndbruser og fleksible til- og afløbsslanger.

Føj til huskeliste
Arjo, Freedom badekar med jalousi-dør

Arjo, Freedom badekar med jalousi-dør

Freedom badekar tilbyder en revolutionær løsning med sin unikke jalousi-dør. Den glider ud af syne under badekarret, sparer plads og åbner siden af badekarret til sikker og let ind- og udstigning med eller uden lift. Badekomfort er indbygget og tillader at plejemodtageren kan slappe af i et halvt tilbagelænet sæde og nyde et afslappende boblebad.

Føj til huskeliste