Badekar

Herunder hører transportable og sammenklappelige badekar.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedOrca

Orca

Orca er et funktionelt badekar monteret på stativ. Orca er højdeindstilleligt, så det kan indstilles præcist til den person, der bader barnet. Orca har bundprop og slange, så karret er let at tømme. Orca kan med fordel anvendes sammen med liggelejet Penguin (HMI-nr 12834)

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Arjo, Parker Badekar med kipfunktion

Arjo, Parker Badekar med kipfunktion

Parker er et elektronisk højdejusterbart og kipbart badekar, designet til at forbedre oplevelsen og effektiviteten under assisteret badning af voksne plejemodtagere. Tilvalg af Air Spa (vandmassage) og/eller Sound & Vision (sansestimulering) gør badet til en unik oplevelse for plejemodtageren.

Føj til huskeliste
Arjo, Primo Ferro badekar

Arjo, Primo Ferro badekar

Modulsystem opbygget bade- og behandlingskar i rustfrit stål, længde 1900 mm. Kan leveres i længde 2150 mm. Modulsystemet giver mulighed for tilpasning efter behov. Elektrisk højdejusterbart. Passer sammen med et bredt sortiment af transport- og løftehjælpemidler.
Velegnet til hud- og brandsårsafdelinger.

Føj til huskeliste
Arjo, Primo badekar med elektrisk højdejustering

Arjo, Primo badekar med elektrisk højdejustering

Badekar der sikrer et miljø, der bidrager til pleje af høj kvalitet og gode arbejdsbetingelser. Vores ekstraudstyr forbedrer badeoplevelsen med den dybe afslapningsvirkning af Hydromassage, den skånsomme rengøring af huden med Hydrosound og den behagelige sansestimulation med Sound & Vision. Fås i længderne 1600 mm og 1900 mm. Opbygges efter behov.

Føj til huskeliste
Badekar, højderegulerbart (elektrisk)

Badekar, højderegulerbart (elektrisk)

Højderegulerbart badekar. Kan højdereguleres 300 mm v.hj.a. den medfølgende håndbetjening. Leveres med armatur, håndbruser og fleksible til- og afløbsslanger.

Føj til huskeliste
Arjo, Freedom badekar med jalousi-dør

Arjo, Freedom badekar med jalousi-dør

Freedom badekar tilbyder en revolutionær løsning med sin unikke jalousi-dør. Den glider ud af syne under badekarret, sparer plads og åbner siden af badekarret til sikker og let ind- og udstigning med eller uden lift. Badekomfort er indbygget og tillader at plejemodtageren kan slappe af i et halvt tilbagelænet sæde og nyde et afslappende boblebad.

Føj til huskeliste