Hjælpemidler til at tørre sig med

Hjælpemidler og materialer som gør en person i stand til at tørre sin krop.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Apres Body Dryer - Lufttørring af kroppen (BodyDryer)

Apres Body Dryer - Lufttørring af kroppen (BodyDryer)

Apres Body Dryer tørrer kroppen med lun luft efter badet. Tørringen sker vha horisontale lufthuller, der sikrer, at kroppen tørres jævnt, (også på ryggen) med et patenteret system (vortex). Apres Body Dryer bistår personer med nedsat mobilitet i badesituationen. On/off-knap sættes på væg/gulv. 2 hastigheder. CE, EMC og IPX4 og BSI-certificeret.

Føj til huskeliste
Valiryo Body Dryer - Kropstørrer (BodyDryer) med lun luft

Valiryo Body Dryer - Kropstørrer (BodyDryer) med lun luft

Valiryos 27 luftdyser giver en ensartet og varm tørring af kroppen, fra top til tå. Luftstrømmen er justerbar i både styrke og temperatur fra displayet midt på Valiryo. Kan indstilles til sensorsstyring. Hygiejnisk: Sølvionisering, som dræber alle bakterier i luftstrømmen. Økonomisk i brug i forhold til vask og tumbling af snavsede håndklæder.

Føj til huskeliste