Protesetandbørster

Specielle protesetandbørster og holdere til protesetandbørster, fx på sugekopper eller monteret på en tung plade.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Protesetandbørster

Protesetandbørster

Protesetandbørsten er en special tandbørste, der er udviklet og designet i samarbejde med tandlæger. Det særlige ved denne protesetandbørste er, at den specifikt er udviklet til proteser. Tandbørsten fås i 4 assorterede farver. Protesebørsten passer til vores holder til protesetandbørster, som har varenr. 930000.

Føj til huskeliste
Holder til protesetandbørste med sugekop

Holder til protesetandbørste med sugekop

Specialudviklet holder til en protesetandbørste som sidder solidt og godt fast på alle glatte overflader - fx i håndvasken.
Holderen gør det nemt at børste sin protese ved hjælp af én hånd. Det er muligt at tilkøbe en protesetandbørste til holderen samt at udskifte tandbørsten efter behov ved at løsne de fire små skruer med en unbrakonøgle.

Føj til huskeliste

TePe protesetandbørste

Protesebørsten ligner en almindelig tandbørste, med ekstra lange børster, diskret og effektiv. Den gør rent uden at forårsage skader ligesom TePe´s almindelige tandbørster. Børsterne kan vinkles under varmt vand. Skaftet kan forsynes med TePe´s ekstra store greb.

Føj til huskeliste

Tand profylakse
Staktoften 6
2950 Vedbæk

Suction Denture Brush

Protesetandbørsten monteres i pladen.

Føj til huskeliste