Højdeindstillelige albuestokke med ikke-indstillelig albuestøtte

Højdeindstillelige albuestokke med et stokkeben, et håndtag og en ikke-indstillelig og opret albuestøtte.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Reflekser, som lyser op i mørket, når der kastes lys på dem. Går hele vejen rundt om stokken og kan ses fra alle sider.
    
    
    
g
kg
 info
Målt fra gulv til håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet.
cm (± 2 cm)
 info
Længde på arm sektionen, målt langs med denne fra håndtagets overkant, der hvor håndtaget er fæstet på stokkebenet, til armbøjlens øverste punkt
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bariatrisk Albuestok - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Albuestok - brugervægt op til 325 kg

Ekstra forstærket bariatrisk albuestok, specielt udviklet til bariatriske brugere.
Bariatrisk Albuestok har en bred albuestøtte og kan leveres med universal- eller anatomiske håndgreb. Bariatrisk Albuestok er udført i en stærk 25 mm rørkonstruktion og kan højdereguleres via clipssystem med gennemgående stålpind.
Brugervægt op til 325 kg.

Føj til huskeliste
Krykke med blødt plast håndtag

Krykke med blødt plast håndtag

Krykke der kan indstilles i højden fra 78 til 103 cm. Håndtaget er belagt med blød gummi som giver bedre komfort ved længere tids brug. Krykken har en albuestøtte, så man kan lægge mere vægt på den. Den leveres som standard med dupsko, dupskoene er i størrelsen 19 mm.

Føj til huskeliste
RollerMate G2 Basic - Albuestok med Hjul

RollerMate G2 Basic - Albuestok med Hjul

RollerMate G2 Basic er udført i aluminium og sort plast og er derfor ganske let at håndtere under brug. Den giver dig god støtte og er et fint alternativt til enten en stok eller en rollator. Kan sammenfoldes. Indstillelig i 7 forskellige højder fra 76- 90 cm. Refleks er indbygget i håndtaget. Taske medfølger ved køb. Til højre eller venstre hånd.

Føj til huskeliste
Krykker

Krykker

Ergonomisk håndtag og brachial støtte for at forbedre sikkerheden og kvaliteten af armstøtten mens du bevæger dig rundt.
Vægt: 0,5 kg
Håndtagsmateriale: Polypropylen
Diameter øvre / nederste rør: 22/19 mm
Højdeindstilling: 10 gange justerbar hver 20 mm
Certificeret og testet til: 130 kg
Håndgrebstørrelse (Ø x l x h): 35 x 100 x 235 mm

Føj til huskeliste
Ergodynamic Albuestok / krykke med afjedring i håndtag

Ergodynamic Albuestok / krykke med afjedring i håndtag

Ergodynamic krykken reducerer de ryk mange brugere af krykstokke får i ryg /skuldre. Krykken er højdeindstillelig, har blødt håndtag, og en fod der sikrer ekstra godt fæste ved ujævnt underlag. Stokken kan øge ganghastigheden til dig der bruger krykstokke permanent. Fås i 3
vægtintervaller: under 60kg, 60-90kg, og 80-130 kg.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Advantik Albuestokke

Advantik Albuestokke

Er udviklet med henblik på at skabe tryghed for brugeren. Albuestokkene anvendes ved nedsat gangfunktion. Advantik er produceret i let aluminium med en robust og behagelig plastik overdel. Advantik findes i en udgave med standard greb, med soft greb og i en høj udgave kaldet Advantik Tall

Føj til huskeliste
Krykker til børn

Krykker til børn

Disse børnekrykker i aluminium er de til børn, hvis man er kommet til skade med sine ben. Krykkerne kan justeres i højden og har en fastmonteret gummifod, som gør krykkerne stille, mens de absorberer stød fra jorden. Højdejusterbar fra 55 cm til 77 cm. Bemærk prisen er for 2 stk.

Føj til huskeliste
Robust krykke - heavy duty - max vægt 200 kg

Robust krykke - heavy duty - max vægt 200 kg

Udviklet til at kunne klare ekstra vægt. Krykken er fremstillet i stål med et plastik håndtag og albuestøtte. Det er vigtigt, at højden indstilles korrekt, så du ikke unødigt belaster arme og skuldre. Højden indstilles på en sådan måde, at du ikke spænder op i skuldrene, når du bevæger dig med krykken. Kan vaskes med alkalisk sæbeopløsning, pH 5-9.

Føj til huskeliste
Krykker 1637BI

Krykker 1637BI

Disse krykker i aluminium fra TEYDER hjælper, hvis du er kommet til skade med dine ben. Krykkerne kan justeres i højden og har en fastmonteret gummifod, som gør krykkerne stille, mens de absorberer stød fra jorden. Højdejusterbar fra 76 cm til 101 cm. Bemærk prisen er for 2 stk.

Føj til huskeliste
Krykke med anatomisk greb

Krykke med anatomisk greb

Krykke med anatomisk håndtag til højre eller venstre hånd. Albuestokken har et behageligt, blødt ergonomisk håndtag med reflekser på for- og bagside. Krykstokken kan indstilles i 9 højder fra 76 - 96 cm. Er fremstillet i aluminium med armstøtten i glasfiberforstærket materiale. Krykken findes i 3 forskellige farver.

Føj til huskeliste