Rollatorer med 4 hjul, skubbes

Rollatorer med 4 hjul og som skubbes frem.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Som minimum kan bremserne betjenes på begge sider med én hånd.
    
    
    
    
    
    
 info
Angiver hvorvidt stellet kan låses når det er sammenfoldet, fx i forbindelse med transport og håndtering af rollatoren
    
    
    
 info
Laveste position, som håndtaget kan indstilles til
cm
 info
Højeste position, som håndtaget kan indstilles til
cm
 info
Rollatorens største udvendige bredde, når rollatoren er i den bredeste indstilling
cm
 info
Rollatorens største udvendige længde, når rollatoren er i den højeste/længste indstilling
cm
 info
Eksklusiv tilbehør som kan tages af uden brug af værktøj, fx kurv, bakke eller sæde
kg
kg
 info
Målt med håndtagene indstillet parallelt med kørselretningen
cm (± 2 cm)
 info
Målt fra gulv til sædets overside midt på
cm (± 2 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Indendørs rollator - Jaguar rollator

Indendørs rollator - Jaguar rollator

Smart letvægts rollator til indendørs brug med taske og bakke. Stabil rollator som er nem at komme omkring med, selv hvor pladsen er lidt trang, da bredden kun er 55 cm.
Nem at folde sammen og stille til side, når man ikke bruger den.
Rollatoren leveres med en smart taske med lynlåslomme og en bakke, som nemt sættes af- og på. Får i flere farver.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

KMINA Comfort Rollator

KMINA Comfort Rollator

KMINA COMFORT Rollatoren er designet til at give større komfort til brugere, som har brug for også at kunne hvile/sidde ned en gang i mellem. Rollatoren har bl.a. - Viscoelastisk pude for at undgå sårdannelse - Vaskbar og udskifteligt pudebetræk - Polstret håndtag for en behagelig støtte.

Føj til huskeliste
Leopard Rollator Standard - Soft hjul

Leopard Rollator Standard - Soft hjul

Leopard Rollatoren har en ramme af aluminium som skaber en stærk rollator. Der er justerbare håndgreb. Den er inklusive rygbælte, holder til stok, tip-pedal og en praktisk let aftageligt taske.
Leopard rollatoren kan fås i to farver:
Metallic rød og Metallic grå.

Føj til huskeliste
Kudo Rollator

Kudo Rollator

Letvægts rollator i smart design. Sølvfarvet. Fås i 3 størrelser. Leveres med rygbælte, indkøbstaske, bakke og ringeklokke inklusive i prisen.

Føj til huskeliste
Gepard Kulfiber Rollator Heavy Duty

Gepard Kulfiber Rollator Heavy Duty

Gepard letvægtsrollator har en ramme af kulfiber. Rollatoren foldes sammen sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den minimalt, og er dermed let at transportere i en bil eller lignede. Sædet er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en indkøbstaske.

Føj til huskeliste
Gepard Kulfiber Rollator - Small

Gepard Kulfiber Rollator - Small

Gepard letvægtsrollator har en ramme af kulfiber. Rollatoren foldes sammen sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den 22,5 cm og er dermed let at transportere i en bil eller lignende. Sædet er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en indkøbstaske.

Føj til huskeliste
Buffalo Rollator - Heavy Duty

Buffalo Rollator - Heavy Duty

Buffalo letvægtsrollator har en forstærket aluminiumsramme. Rollatoren foldes sammen sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den minimalt, og er dermed let at transportere i en bil eller lignende Rollatoren er udstyret med et rygbælte, der giver sikkerhed og støtte når sædet benyttes.

Føj til huskeliste
Lets Shop rollator

Lets Shop rollator

Lets Shop er en kombination af rollator og indkøbsvogn. Vognen består af en taske (25 L), der har en kraftig klaplåge, der kan fungerer som hvilesæde. Tasken indeholder en udtagelig pose, der kan bruges til at bære dine indkøb samt har mindre rum til opbevaring. Lets shop er nem at klappe sammen og vejer 7 kg. Findes i farverne grå og sort.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Rollator Athlon 5,4 kg med Soft Hjul

Rollator Athlon 5,4 kg med Soft Hjul

Athlon rollatoren er en kulfiberrollator som er en af de letteste modeller på markedet. Den kører let ude og inde, kan let klappes sammen og er let at have med i bilen eller bussen.
Med de bløde gummihjul er den ideel at køre med hvor der er ujævnt, da der ikke vil komme så hårde stød op i hænderne som på de fleste almindelige rollatorer.

Føj til huskeliste
Balance indendørs rollator

Balance indendørs rollator

Indendørs rollator med sæde er egnet til indendørs brug på jævne underlag. Rollatoren har en aluminiumsramme med et komplet sæde og foldet ryglæn. Rollatorens bremser aktiveres automatisk, når rollatoren ikke bevæges. For at løsne bremserne og flytte rollatoren skal håndtagene skubbes lidt indad. Når håndtagene slippes, aktiveres bremserne igen.

Føj til huskeliste