Gangborde

Ganghjælpemidler med et støttebord eller underarmsstøtter. Skubbes frem med begge arme.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm
cm
cm
kg
kg
cm
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Tiger outdoor rollator med underarmsstøtte

Tiger outdoor rollator med underarmsstøtte

Mobilex Artritis Rollatorer Tiger Outdoor er baserede på de elegante rollatorer Lion og med tilsvarende egenskaber og funktioner. Bremsehåndtagene kan drejes , og justeres i dybden Underarmsstøtterne kan drejes i 2 yderligere vinkler på hhv. 22,5 og 45.
Mobilex Artritis Rollatorer Tiger er testet og godkendt til udendørs brug

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger artritis rollatoren er specielt designet til indendørs brug. Den har en letvægts aluminiums ramme, samt store letløbende hjul der gør den let at manøvrere. Rollatoren har bløde, komfortable armlæn der kan højdeindstilles. For enden af håndtagene sidder der bremsehåndtag, som kan indstilles i dybde, vinkel og højde.

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Walker 109 serien er en komplet serie af kvalitets gåborde, som lægger vægt på stabilitet og sikkerhed, og som sikrer brugeren en mere sikker og stabil gang.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder. Højdereguleresvia enhåndbetjening.

Føj til huskeliste
Dolomite Alpha

Dolomite Alpha

Dolomite Alpha er løsningen til brugeren, som behøver ekstra støtte ved gangtræning, ved fx sygdomme som gigt, ortopædiske specialbehov eller efter en operation. Alpha tilbyder stabilitet, og hvor andre produkter ikke kan give den rigtige armstøtte eller håndfunktion, er Alpha det rigtige valg.
Fås som Basic og Advanced

Føj til huskeliste
Tiger- rollator med underarmsstøtte

Tiger- rollator med underarmsstøtte

Rollator med underarmsstøtte som er baseret på Leopard rollatorn. Anbefales kun til indendørs brug. Lavet i aluminium og ned at klappe sammen. De to armstøtter kan indstilles i højden fra 95 til 120 cm. Rollatoren leveres fuldt samlet.

Føj til huskeliste
Bison gangbord

Bison gangbord

Gangbord med armstøtter der kan indstilles i højden fra 86-128 cm. Gangbordet hjælper brugeren til at opretholde en ret stilling mens de går, og er derfor velegnet til træning af aktiv gang. Ved armstøtterne er der monteret to håndbremser som kan indstilles i vinklen. Alle hjulene er forsynet med låsbare bremser.

Føj til huskeliste
Follo Eva Walker 110 - Hydraulisk

Follo Eva Walker 110 - Hydraulisk

Follo Stabilis Walker 110 serien er et lækkert gåbord, som højderegulleres via gaspatron. Leveres med Batteri som let kan lades op. 110 serien leveres med ekstra bred bundramme på 80 cm så man kan komme ind med kørestol.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder som kan indstilles i bredden.
Leveres i Voksen og børnemodel

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 110 Elektrisk

Follo Stabilis Eva Walker 110 Elektrisk

Follo Stabilis Walker 110 serien er et lækkert gåbord, som højderegulleres via fjernbetjening. Leveres med Batteri som let kan lades op. 110 serien leveres med ekstra bred bundramme på 80 cm så man kan komme ind med kørestol.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder som kan indstilles i bredden..

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 109 - Hydraulisk

Follo Stabilis Eva Walker 109 - Hydraulisk

Komplet serie af kvalitets gåborde, som lægger vægt på stabilitet og sikkerhed, og som sikrer brugeren en mere sikker og stabil gang. Leveres i forskellige bredder og højder, komfortable runde håndtag og polstrede puder. Tilbehør: Retningsbestemte Hjul, Kurv, Iltflaske Holder, I.V. Stativ, Greb m/Højdejustering & Greb m/Elektrisk Højdejustering.

Føj til huskeliste
Dolomite StepUp

Dolomite StepUp

Dolomite StepUp er et smart gangbord, der blandt andet er beregnet til brug på hospitaler, institutioner og genoptræningscentre. De optimale ergonomiske indstillinger foretages ved et par enkle håndgreb - hurtigt og nemt. StepUp kan vælges med manuelt, hydraulisk eller elektrisk indstilling. Tilbehør monteres uden brug af værktøj.

Føj til huskeliste