Gangborde med støttebord

Gangborde med støttebord i form af polstret flade, der støtter personen foran og til siderne.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kg
kg
cm
 info
Målt ved støttebordets åbning.
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Mobilex Bison gangbord

Mobilex Bison gangbord

Bison er et gangbord til genoptræning og træning af aktiv gang. Gangbordet har nem justering af både højde og afstand af underarmsstøtterne.
Bordet har to bremsehåndtag der kan anvendes af brugeren. Derudover er alle fire hjul forsynet med almindelige bremser, som en hjælper kan aktivere med foden.
Det er fremstillet i kraftig aluminium.

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Walker 109 serien er en komplet serie af kvalitets gåborde, som lægger vægt på stabilitet og sikkerhed, og som sikrer brugeren en mere sikker og stabil gang.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder. Højdereguleresvia enhåndbetjening.

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 109 - Hydraulisk

Follo Stabilis Eva Walker 109 - Hydraulisk

Komplet serie af kvalitets gåborde, som lægger vægt på stabilitet og sikkerhed, og som sikrer brugeren en mere sikker og stabil gang. Leveres i forskellige bredder og højder, komfortable runde håndtag og polstrede puder. Tilbehør: Retningsbestemte Hjul, Kurv, Iltflaske Holder, I.V. Stativ, Greb m/Højdejustering & Greb m/Elektrisk Højdejustering.

Føj til huskeliste
Bison gangbord

Bison gangbord

Gangbord med armstøtter der kan indstilles i højden fra 86-128 cm. Gangbordet hjælper brugeren til at opretholde en ret stilling mens de går, og er derfor velegnet til træning af aktiv gang. Ved armstøtterne er der monteret to håndbremser som kan indstilles i vinklen. Alle hjulene er forsynet med låsbare bremser.

Føj til huskeliste
Dynawalk gangstativ

Dynawalk gangstativ

Dynawalk er designet med henblik på træning af gang. De høje armstøtter og medfølgende sikkerhedsbælte giver ekstra støtte til folk med balanceproblemer.

Føj til huskeliste
Dynawalker gangstativ

Dynawalker gangstativ

Mobilitetsstøtte til træning af gangfunktionen, og træning af balanceproblemer. Rammen er af sort pulverlakeret aluminium og med flere indstillings-muligheder: Armstøtterne er justerbare i højden og til siden, støttehåndtagene er vinkeljusterbare, og bredden er indstillelig. Der medleveres et bælte med sæde til støtte og sikkerhed når man går.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Follo Eva Walker 110 - Hydraulisk

Follo Eva Walker 110 - Hydraulisk

Follo Stabilis Walker 110 serien er et gåbord, som højderegulleres via gaspatron. Leveres med Batteri som let kan lades op. 110 serien leveres med ekstra bred bundramme på 80 cm så man kan komme ind med kørestol.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder som kan indstilles i bredden.
Leveres i Voksen og børnemodel

Føj til huskeliste
Follo Stabilis Eva Walker 110 Elektrisk

Follo Stabilis Eva Walker 110 Elektrisk

Follo Stabilis Walker 110 serien er et gåbord, som højderegulleres via fjernbetjening. Leveres med Batteri som let kan lades op. 110 serien leveres med ekstra bred bundramme på 80 cm så man kan komme ind med kørestol.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder som kan indstilles i bredden..

Føj til huskeliste
Bure Rise & Go/150

Bure Rise & Go/150

Bure Rise & Go er et stabilt stå- og ganghjælpemiddel der med sit enestående sædesejl giver god støtte til brugeren. There Rise & Go er en effektiv og alsidig løsning til korte forflytninger, gang- og rehabiliteringsøvelser. Højdejusteringen er eldreven. Maks brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste
Bure Gåbord Ortho

Bure Gåbord Ortho

Ortho Gåbord er fremstillet til bruger der kræver ekstra benplads.
Den optimale højde kan indstilles så brugeren let kan rejse sig.
Bordet har et gennemtænkt design og en høj kvalitet med fokus på stabilitet og sikkerhed til gavn for bruger og plejer.

Føj til huskeliste