Biltilbehør og biltilpasninger

Udstyr som kan tilføjes til køretøjer eller ændringer af et køretøj som gør det muligt for en person med funktionsevnenedsættelse at føre køretøjet eller letter ind- og udstigningen eller ophold i køretøjet. Anhængere til biler, se 24 36 18. Campingudstyr, se 30 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedDrejepude

Drejepude

Drejepude som gør det nemmere at komme ind og ud fra bilen. Kan også bruges i sengen.
Diameter på 40 cm og 5 cm høj.
Lavet i skum og bund af hård plast.

Føj til huskeliste
Autostole

Autostole

Meget tilpasningsdygtig positions bilsæde/autostol, fra ThomasHilfen, til børn med særlige behov

Føj til huskeliste
Drejepude med Magic Turn

Drejepude med Magic Turn

Drejepude som består af 2 lag tekstiler, der er forbundet på midten, tekstilerne kan let glide over hinanden. Puden gør det nemt at komme ud af bilen, da man let kan svinge kroppen, og samtidig opretholde en god stilling i ryg og lænd. Drejepuden har Magic Turn, hvilket betyder at tekstilerne er ekstra glatte hvilket gør puden lettere at dreje.

Føj til huskeliste
Drejeskive til bil eller kørestol, ø45 cm.

Drejeskive til bil eller kørestol, ø45 cm.

Puden er opdelt i to lag, som glider friktionsfrit mod hinanden. Med puden bliver det lettere at dreje rundt uden at skulle vride ryggen. En drejepude er f.eks. Ideel til at komme ud fra bilen med.

Puden måler 45 cm. i diameter.

Føj til huskeliste
Carseat PRO autostol

Carseat PRO autostol

Zitzi Carseat PRO er en helt ny autostol med fantastiske positioneringsmuligheder og samtidig med sikkerheden i højsædet.
Zitzi Carseat PRO vokser med brugeren og tilgodeser børn og unge op 90-160 cm. Zitzi Carseat PRO støtter og aflaster brugeren, der hvor det behøves samt fremhæver brugeren fremfor stolen.

Føj til huskeliste
ROOF SPIDER

ROOF SPIDER

ROOF SPIDER kan lade din kørestol fra begge sider af bilen. Er designet til manuelle klapsammen kørestole til 25 kg. Crashtestet med 25 kg.Bestået tests: 2,5 kg hammer test i minus 20 grader, Uforandring af ramme ved plus 60 grader, brandhæmmende, CE mærket. Vægt 54 kg uden indhold.Kan monteres på de fleste køretøjer og mærker.

Føj til huskeliste
Dahl Docking System

Dahl Docking System

Gør det muligt at montere hofteselen på kørestolen og ikke i vognbunden. Hvis en kørestol har en integreret hoftesele, skal brugeren blot være i stand til at kunne fastgøre skulderselen til hofteselen. Nyt sædeunderstel medfører, at man kan anvende dockingstationen til både kørestol og det originale bilsæde så fører og passager kan bytte plads.

Føj til huskeliste
IPAI LGT

IPAI LGT

IPAI LGT er en ny, let håndterelig autostol fra Britax-Römer med integrereten ISOFIX-adapter og siddepolster/sidestøtter samt 5-punkt selen i startpakken. I startpakken fås også den nye SICT sidebeskyttelse i begge sider og er separat justerbare. En-hånd betjenelig ISOFIX som kan skubbes under stolen hvis ikke brug for den. Brugervægt 7-36 kg

Føj til huskeliste
Drejepude

Drejepude

Drejepuden består af to lag, der er forbundet på midten, indersiden af de to lag er glatte, så de lettere kan dreje hen over hinanden. En drejepude kan blandt andet gøre det nemmere at komme ud af bilen. Undersiden af drejepuden er belagt med et skridsikkert materiale.

Føj til huskeliste
KIDSflex

KIDSflex

KIDSflex er original tyskproduceret produkt .Stolen findes i 3 størrelser og dækker brugevægt fra 8-75kg.KIDSflex er godt polstret og giver højeste siddekomfort samt optimal støtte.Trinløst rygvinkel og siddedybdejustering er med i startpakken.Stort tilbehørsprogram i højeste kvalitet.
KIDSflex leveres også i speciale mål , hvis behov for det.

Føj til huskeliste