Biltilbehør og biltilpasninger

Produkter, som kan tilføjes til køretøjer eller ændringer af et køretøj, som enten gør det muligt for en person med handicap at føre køretøjet eller letter ind- og udstigningen eller ophold i køretøjet for personer med handicap. Hjælpemidler til camping, se 30 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Turn Master Justerbar drejepude

Turn Master Justerbar drejepude

Turn Master består af en polstret drejepude, der vha. burrebånd nemt kan reguleres. Kan både dreje rundt og til siderne. Turn Master nedsætter friktion under bruger ifb. med forflytninger i stol, ind i seng samt højere op i seng og ved ind og ud af bilsæde. Drejepuden er nem at placere samt fjerne igen under liggende bruger.

Føj til huskeliste
Autostol Axkid ONE 2 Reha

Autostol Axkid ONE 2 Reha

Autostol med avanceret sikkerhedsteknologi og ergonomisk design. Ideel til sikker og komfortabel transport af børn i bilen.
Testet i henhold til den nye sikkerhedsstandard R129 inklusive sidekollisionsbeskyttelse

Føj til huskeliste
Løs Ryg

Løs Ryg

Ryg uden hængsler - en del af vores produktsortiment til OPTIMIST CLASSIC.

Føj til huskeliste
Etac Autoturn drejepude

Etac Autoturn drejepude

Etac Autoturn drejepude gør det lettere for dig at komme ind og ud af din bil. Den lave friktion i drejepuden gør, at det er lettere at rotere og ændre siddestilling. Belastningen på knæ, hofter og ryg mindskes betragteligt. Velegnet til brug ind og ud af bilen. Diameter 45 cm
Max brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste
Drejepude

Drejepude

Drejepuden hjælper dig let ind i en bil, fra sengen ud/ind, eller rundt på stolen. Læg drejepuden i sengen, stolen eller på bilsædet, sæt dig lige ned og drejepuden vil hjælpe dig rundt med hele din krop, dine ben svinges med rundt. Puden består af to lag, som er sat sammen på midten, indersiden på de to lag er glatte, så de glider let mod hinanden

Føj til huskeliste
Auto Slide Velour - Glidepude

Auto Slide Velour - Glidepude

Auto Slide aflaster borger med fx ryg-, bækken- eller hoftesmerter ved ind- og udstigning af bil.

Føj til huskeliste
STARFIGHT NXT

STARFIGHT NXT

STARFIGHT NXT er produkt fra Britax-Römer som er modificeret og videreudviklet af tyske firma Hernik.
Fremad rettet autostol tiltænkt til mindre børn dog med mulighed at tilkøbe og efter montere et forstørrelsesæt når barnet vokser sig støre.
5-punkt sele med i standard konfiguration.
9-36 kg.
Bredt tilbehørsprogram i højeste kvalitet.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Selekappe

Selekappe

Afdækning af selelås som forhindrer at selen kan udløses. Med afdækningen kan selen kun udløses med en spids genstand, som en nøgle, kuglepen mm.
Link til ansøgning om brug af selekappen og forhandlerliste findes på www.MJsafety.dk

Føj til huskeliste
AutoSlide

AutoSlide

Aflaster personer ved ind- og udstigning af bil. Man kan nemt dreje sig rundt og sætte sig til rette på bilsædet. På hver side sidder et håndtag, så man efter behov kan få hjælp ved forflytning. Er fastspændt omkring rygge på bilsædet. Også til fx plejepersonale, redningsfolk og taxachauffører som skal ind og ud af bilen mange gange om dagen.

Føj til huskeliste
Auto Slide Glidepude til bilsæde VR 200204382/V2/BLL

Auto Slide Glidepude til bilsæde VR 200204382/V2/BLL

Auto Slide er en blød regulerbar drejepude til aflastning ved ind- og udstigning af bil samt placering på bilsædet. Anvendes af både raske, mobile og delvist immobile brugere med dårlig ryg, hofte, lænd eller knæ. Auto Slide ligger fast på sædet og tager ikke siddekomforten fra bilsædet. Er åndbar og hudvenlig.
3 forskellige modeller.

Føj til huskeliste