Cykler

Herunder hører cykler med hjælpemotor.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



CO-PILOT 24

CO-PILOT 24

Barn/voksen tandemcykel hvor barnet sidder foran. 7 gears nav og 2 hydrauliske fælgbremser. Leveres med støttefod, lås, lysanlæg m.dynamo, pumpe mv. Skridtlængde foran kan reduceres med pedalarmsforkorter. Kan leveres med Heinzmann 36 V-250 Watt motor med ladeagregat, rækkevidde pr. opladning 30-60 km afhængig af, hvor meget man træder.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Racebike 2017 Edition

Racebike 2017 Edition

Trehjulet håndcykel der altid specialtilpasses brugerens behov og er udviklet i samarbejde med Wolturnus Pro Handcycling Team. Ramme af varmebehandlet aluminium 7020 T6. Shimano gearskift komponenter. Vægt 9 kg afhængig af udformning og komponentvalg. Designet i henhold til internationale regler.

Føj til huskeliste
FunTrain u. gear - Efterløber til Fun2Go

FunTrain u. gear - Efterløber til Fun2Go

FunTrain er en smart cykel anhænger som kan tilkobles Fun2Go parcykel, på denne måde kan føreren af Fun2Go sikkert køre med tre personer på samme tid. FunTrain er udstyret med et anhængertræk, via det kan man tilkoble den til Fun2Go. FunTrain er udstyret med påløbs bremse, således har føreren af Fun2Go 100 kontrol over både FunTrain og Fun2Go.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Racer 27

Racer 27

3-hjulet Racer med 21 udv. gear og hydrauliske skivebremser.
Letvægtsracer til sport og fart. 28 tommer hjul.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Lindebjerg Elcykel Front LUX

Lindebjerg Elcykel Front LUX

Skal det være en god oplevelse at køre lange ture er det vigtigt at du sidder godt på cyklen. Dette klares ved at udstyre cyklen med et styr der bøjer i retning mod dig. Huller i vejen kan vi ikke fjerne, men vi har monteret affjedring i både forgaffel og saddelpind så du bliver skånet mod stød og slag, samt en gel sadel til den bedste komfort.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

GALAXY TWIN

GALAXY TWIN

Klassiske Engelsk tandem tour-cykel, på 26. Designet til både korte og lange ture.Tandem er en let-vægts model, kun 19 kg. SHIMANO transmission og 21 udvendige gear. Cyklen har V-bremser for og bag, og den foretrukne tandem model til tandem klubber, hvor man får virkelig meget kvalitet for pengene. Er forberedt til el drift.

Føj til huskeliste

b.p.electronic ApS
Troensevej 19 B
9220 AALBORG ØST

BionX cykel eftermonteringssystem

BionX cykel eftermonteringssystem

BionX er en serie af systemer til eftermontering på almindelige og special cykler, så de herefter er at betragte som elcykler. Systemet måler kontinuerligt på brugerens kraftfordeling og tilpasser hjælpen herefter. Systemet er stærkt, lydløst og har lang rækkevidde. Motoren er placeret i baghjulet.

Føj til huskeliste
3-18 2-hjulet special cykel med støttehjul

3-18 2-hjulet special cykel med støttehjul

3-18 special cyklen med støttehjul, som indstilles efter brugervægt, hvilket giver stor stabilitet. Fås fra 12-26. Lav indstignings-højde. T-stang sæde. Styret kan vinkles til oprejst stilling for bedre tråd. Let betjent parkerings-bremse. Gearskift med trykknap. Svingspærre. Støttehjul kan afmonteres. Stort funktionelt tilbehørs program.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

DUO E-Bike/ Pedelec

DUO E-Bike/ Pedelec

DUO cyklerne er meget mere end cykler. DUO er genvundet frihed, vind i håret og ægte livsglæde. DUO giver hver dag nyt indhold i livet for mange mennesker med handicap. Opbygningen med fører og passager, gør DUO til en særdeles velegnet cykel til handicappede, hvad enten det er til en hyggetur i det fri eller til målrettet genoptræning.

Føj til huskeliste
Stabilo

Stabilo

STABILO minder om en almindelig cykel. Stellet er særligt formet for at gøre det nemt for dig at stige på, og kørslen er en ren fornøjelse takket være den gode indbyggede affjedring i den bløde sadel. STABILO er et populært valg blandt lettere gangbesværede. Modellen fås både til børn og voksne.

Føj til huskeliste