Tre- og firehjulede hånddrevne cykler

Hånddrevne cykler med tre eller fire hjul til én cyklende person.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
(± 2 )
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Fatbike

Fatbike

Fatbike er beregnet til off-road kørsel i alt slags vejr. Den har ekstra store dæk, håndpedaler og en 250W motor, der giver håndcyklen en elcykels egenskaber. Kan køre op til 60 km på én opladning.

Føj til huskeliste
RaceBike

RaceBike

Skræddersyet racerhåndcykel udviklet i samarbejde med erfarne og succesfulde topatleter. Ramme af varmebehandlet aluminium 7020 T6 sikrer stivhed og aerodynamik. Kulfiberkomponenter. Shimano gearskift komponenter. Vægt 13 kg afhængig af udformning og komponentvalg. Design baseret på internationale regler.

Føj til huskeliste
Antaras

Antaras

Håndcykel med lavt tyngdepunkt, høj styrke og lav vægt - og dermed suveræne køreegenskaber. Ergonomisk rygstøtte giver brugere med begrænset balance den nødvendige støtte. Med justerbar sædedybde og rygvinkel, et letbetjent gearsystem med 30 gear og et effektivt bremsesystem. Fås som indstillelig motionscykel og som skræddersyet elitecykel.

Føj til huskeliste
Racebike 2017 Edition

Racebike 2017 Edition

Trehjulet håndcykel der altid specialtilpasses brugerens behov og er udviklet i samarbejde med Wolturnus Pro Handcycling Team. Ramme af varmebehandlet aluminium 7020 T6. Shimano gearskift komponenter. Vægt 9 kg afhængig af udformning og komponentvalg. Designet i henhold til internationale regler.

Føj til huskeliste
Armbike - 12, 16 eller 20

Armbike - 12, 16 eller 20

Hånddrevet cykel til børn med nedsat eller ingen funktion i benene, der normalt ikke vil kunne cykle.
Bl.a. med polstret sæde.
Leveres i farven rød.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Sopur Shark

Sopur Shark

En håndcykel med et materialevalg, som øger justeringsmuligheder & sænker vægten, så sikker & behagelig siddestilling samt enestående køreegenskaber opnås. Rammen er lavet i ét profilstykke. Shark findes i 2 udgaver: SharkRT - allround cyklen som kan bruges af alle. SharkRS - designet til den professionelle udøver. Omfattende ekstraudstyrsprogram.

Føj til huskeliste
Haverich Håndrevne cykler

Haverich Håndrevne cykler

Cykel med hånd - og fodbetjening. Kan leveres med fast-, friløbs og 3-gears nav.
Kan leveres kun med håndrev og fodplade.
Kan leveres til alle Haverichs 3-hjulede cykler fra model 16/16.
Mål som 3-hjulede grundmodeller.
Der findes et stort tilbehørsprogram.
Lagerføres ikke.

Føj til huskeliste