Manuelle kørestole

Udstyr til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Kørestolen skubbes frem af brugeren eller af en hjælper. Herunder hører fx kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), manuelle kørestole med rygfældning, snekørestole, strandkørestole, kørestole til bassin og understel til kørestole. Toiletstole, se 09 12 03. Bade- og brusestole med og uden hjul, se 09 33 07. Siddekøretøjer, se 12 27 04. Siddemodulsystemer, se 18 10. Tilbehør til siddemøbler, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på helt op til 200 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng og giver dermed også en stabil og sikker kørestol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Netti 4U CE(S) PLUS

Netti 4U CE(S) PLUS

Brugervenlig komfortkørestol med ergonomiske løsninger, lav totalvægt og lav totalbredde. Netti 4U CE(S) PLUS er udstyret med fast velcroryg. Det giver fleksibilitet til at vælge mellem alle vores rygpuder. Armlænet er nyudviklet og endnu lettere at af- og påmontere på kørestolen. Kørestolen leveres med hovedstøtte, vinkeljusterbar ryg og sædetilt.

Føj til huskeliste
Budget

Budget

Letvægtskørestol, ideel til transportbrug. Komplet med 2-delte svingbare benstøtter, faste skubbehåndtag, opklappelige armlæn, standard ryg samt punkterfrie sving- og drivhjul. Leveres i mange bredder. Lav pris og høj kvalitet.

Føj til huskeliste
Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior - en let allroundkørestol til børn i et smart design. Konstrueret med henblik på enkle men effektive indstillingsmuligheder. Bestem sædebredde, dybde og ryghøjde - resten tilpasses let og enkelt. Leveres med stropryg, højdeindstillelige armlæn & skubbehåndtag, 2-delte justesvingbare benstøtter og svingbare antitip.

Føj til huskeliste
Xperienz - aktiv kørestol til børn

Xperienz - aktiv kørestol til børn

Xperienz er let at køre, indstille og løfte. Fremstilles til netop DIT barns størrelse, og vokser med barnet i flere år fra starten og flere år frem. Hver stol vokser 8 cm i sædebredde og 8 cm i sædedybde. Fås med 3 og 4 hjul. Kan styres og køres med én hånd. Gode bremser, nem at skille ad. Crashtestet til transport.

Føj til huskeliste
Trippel minikørestol - gåkørestol til helt små børn

Trippel minikørestol - gåkørestol til helt små børn

En gåkørestol til helt små børn. Barnet går selv stolen frem - mange udviklingsområder styrkes: syn, rum- og retningssans, øje-håndkoordination, hukommelse, kropsopfattelse, opmærksomhed, sprog, forståelse, identitet, følelser og erfaring med at foretage valg. Mange valgmuligheder mht. indstilling, siddehøjde, sædebredde, størrelse, farver osv.

Føj til huskeliste
Quickie Life

Quickie Life

Sammenklappelig kørestol med fast forramme eller svingbare benstøtter.
Kørestolen tilbydes i mange størrelser og med stort tilbehørsprogram.
Den har mange indstillingsmuligheder, og kan tilpasses til den enkelte brugers behov.
Sædedybder og - bredder fra 36-50 cm.

Føj til huskeliste
Netti 4U CEDS

Netti 4U CEDS

Identisk med Netti 4U CED, men 5 cm kortere. Kørestolen er velegnet til korte brugere. Kørestol med erg. løsninger, lav totalvægt og lille totalbredde. Lev. med aftagelig Uno rygpude, vinkeljusterbar ryg, sædetilt, opklappelige armlæn, UNO sædepude, stropryg og vinkeljusterbar kørebøjle samt hovedstøtte. Stort tilbehørsprogram.
Brugervægt 130 kg

Føj til huskeliste
Dolphin kørestole

Dolphin kørestole

Letvægtskørestole af aluminium, sølvfarvede, leveres standard med højdeindstilleligt og klapbart armlæn samt højdeindstillelige kørehåndtag.Mulighed for forskellige siddehøjder, samt indstilling af vinkel på forhjul. Som ekstraudstyr kan leveres anti-tip, indstillelig ryg samt eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Emineo, elektrisk indstilleligt sædetilt og el-ryglæn

Emineo, elektrisk indstilleligt sædetilt og el-ryglæn

Monteret 2 el-funtioner, dybdeindstilleligt sæde, vinkel- og højdeindst. ryglæn, højdeindst. skubbebøjle, højdeindst. armlæn med komfortabelt, ergonomisk armpolster, der kan indstilles i længde og højde, bremser med integreret knækbar bremseforlænger og 2 vendbare tipsikringer med integreret trædestang. Benstøtter er tilbehør.
Billede er vejledende

Føj til huskeliste