Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Winner

Winner

Hængesæde og stropryg. Punkterfri forhjul og luftfyldte drivhjul med Quick Release. Ryghøjde 32-35-38-40 eller 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade. Stel sølv eller blå. Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sædehø,og balancepunkt..

Føj til huskeliste
Service 3.600

Service 3.600

Service kørestol. En robust transportstol komplet med aftagelige, armlæn og svingbare fodstøtter, samt stabilisatorstang og fast monteret baghjul.
Rammefarve: sølvmetal.

Føj til huskeliste
Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior

Eurochair Avanti Junior - en let allroundkørestol til børn i et smart design. Konstrueret med henblik på enkle men effektive indstillingsmuligheder. Bestem sædebredde, dybde og ryghøjde - resten tilpasses let og enkelt. Leveres med stropryg, højdeindstillelige armlæn & skubbehåndtag, 2-delte justesvingbare benstøtter og svingbare antitip.

Føj til huskeliste
Avanti Pro2

Avanti Pro2

Avanti Pro2 er en let og ikke mindst alsidig aktiv kørestol, der kan dække et bredt marked med sædebredder fra 36 cm. og helt op til 58 cm. Stolen er stærk, smidig og elegant og kan vha. den smarte opbygning, nemt tilpasses de fleste brugere. Fleksibel aktivstol med høj genbrugsværdi og nemme indstillinger til den aktive bruger. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario 2 i 1

Eurochair Vario 2 i 1

Eurochair Vario 2 i 1 - nyt koncept indenfor letvægtskørestol.
Letvægtskørestol i aluminium med mange indstillingsmuligheder: justerbar sædevinkel, sædehøjde og forgafler, inklusiv punkterfrie hjul. Lav egenvægt på kun 9 kg (køreklar 16 kg). Særdeles genbrugsegnet.

Eurochair Vario 2 i 1 hvor samme stol har 2 sædebredder.

Føj til huskeliste

winner-fr55-ex dyb

Standard stol til max brugervægt 130 kg. Hængesæde og stropryg. Punkterfri forhjul og luftfyldte drivhjul med Quick Release. Ryghøjde: 41 eller 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade. Stel: sølv. Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sædehø. og balancepunkt

Føj til huskeliste

Winner Komfort

Komfort dobbelt krydsramme max. brugervægt 130 kg. komfortsæde og komfortryg. Punkterfri forhjul og luft fyldte drivhjul med Quick Release. Ryghøjde: 50 cm. Armlæn er højdeindst og aftageligt. Benstøtte svingbar udad og indad med opklap. fodplade.Positionsblok med 16 mulige indstillinger af baghjul, sæde og ryg er aftagelig uden brug af værktøj

Føj til huskeliste