Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Helio

Helio

Helio er fremstillet i kulfiber og har derfor en ultralet tranportvægt fra 4,3 kg. Kørestolen har dobbelte opklappelige fodstøtter og har en max brugervægt op til 159 kg. Sædehøjden kan justeres i et interval på 20 cm. Mulighed for en meget lav sædehøjde gør Helio meget anvendelig som gåfremstol.

Føj til huskeliste
Veloce

Veloce

Veloce er en af verdens letteste krydsrammekørestole med en transportvægt fra 5,4 kg. Veloce tilbyder med sin kulfiberteknologi styrke og holdbarhed.

Føj til huskeliste
Quickie Krypton F

Quickie Krypton F

Quickie Krypton F: Verdens letteste foldbare carbon kørestol med totalvægt ned til 8,3 kg incl. hjul, bremser og sidestykker. Kan finjusteres præcist til brugerens specifikke behov. Den er fremstillet med den seneste teknologi og udvikling fra blandt andet cykel- og bilindustri, hvilket giver ekstremt gode køreegenskaber og den lave vægt.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme. Kørestolen kommer med svingbare og aftagelige benstøtter. Det gør det muligt for brugeren at komme tæt på møbler og forenkler forflytninger. Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light

Avantgarde 4 Light er alternativet til DS eller DV, hvis man ønsker en endnu lettere kørestol. En let krydsrammekørestol med enkeltkryds, men stadig solid og stabil med en holdbar aluminiumramme. Avantgarde 4 light har en hel fodplade og fås med enten 70 eller 80 forramme.

Føj til huskeliste
Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS

Avantgarde 4 DS er en fleksibel krydsrammekørestol med en solid og let aluminiumramme og hel fodstøtte
Kørestolen fås med enten 70 eller 80 forramme.
Den nye Avantgarde er yderligere styrket og mere stabil. Derudover har den nye og forbedrede for- og baghjuladaptere, som gør det nemmere at stabilisere hjulene for den enkelte bruger.

Føj til huskeliste
Dolphin Aluminium kørestol

Dolphin Aluminium kørestol

Letvægtskørestole af aluminium, sølvfarvede, leveres standard kørestolspude, samt med højdeindstilleligt og klapbart armlæn og højdeindstillelige kørehåndtag. Mulighed for forskellige siddehøjder og sædebredde(SB) samt indstilling af vinkel på forhjul. Som ekstraudstyr kan leveres anti-tip, indstillelig ryg samt eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste
Motus CS

Motus CS

Motus CS er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg, tøjbeskytter på sidepanelerne og justerbar rygpolstring, der fås i 3 farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
Motus CV

Motus CV

Motus CV er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte svingbare fodstøtter, tøjbeskytter på sidepanelerne og højdejusterbar ryg, der fås i 3 forskellige farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste