Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste
Start M4 XXL

Start M4 XXL

Letvægts standard kørestol med mange indstillingsmuligheder og stor fleksibilitet. Variabel sædedybde og ryghøjde. Højdejusterbare armlæn som kan slås væk. Fodstøtterne er delte, vinkelindstillelige og aftagelige, men kan også svinges ind under kørestolen. Mulighed for rygstabilisering. Mulighed for montering af dobbeltkryds.

Føj til huskeliste
Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2

Avantgarde XXL 2 med forstærket ramme er udviklet til store og stærke brugere. Den robuste konstruktion byder på mange justeringsmuligheder og et stort tilbehørsprogram, som giver god mulighed for individuel tilpasning. Leveres med hel svingbar fodstøtte i aluminium, stropjustering og justerbar ryghøjde, sidepaneler i aluminium og knæledsbremse.

Føj til huskeliste
Exigo 30

Exigo 30

Tilpasses brugeren på ganske få minutter Alle indstillingerne foretages med 1 værktøj. Løsn skruen- indstil og stram skruen til igen. Alle indstillingsmulighederne er markerede med målskalaer og standardindstillingerne er markerede med orange, så det er altid let at indstille stolen tilbage til standard igen. Std. eller langt stel i 6 sædebredder.

Føj til huskeliste
Exelle Vario

Exelle Vario

Sammenklappe bredde: 26 cm. Standardopbygning indeholder følgende: Aluminumsstel Sammenklappelig stol med præcisionskryds multijusterbar for- og baghjulsophæng Polstret stropryg Højdejusterbare sideskjolde Vinkeljusterbare og opklappelige fodhvilere, med sving ind - sving ud funktion.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

XXL Rehab Eclipse manuel kørestol

XXL Rehab Eclipse manuel kørestol

Eclipse manuel kørestol er specielt udviklet til brugere op til 270 kg - kan forstærkes op til 450 kg. Indstillelig sædedybde, højde, sædevinkel. Rygvinkel kan indstilles. Der er fremskudte forhjul for at sikre stabilitet og stor understøttelsesflade. Kan bestilles i sædebredde 56 -112 cm.

Føj til huskeliste
Standard kørestol, Marlin

Standard kørestol, Marlin

Standard kørestol med kraftige 24 hjul og masser af justeringsmuligheder, fås i 3 bredder: 40, 44 og 48 cm.
Marlin er billig og robust kørestol men relativt tung, da stellet er fremstillet i stål og ikke aluminium.
Højden på armlænene kan reguleres og de kan svinges op for nem ind- og udstigning.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Økonomi Kørestol - New Classic

Økonomi Kørestol - New Classic

Gedigen kørestol til billig pris. Den har store 24 drivhjul med punktérfri dæk og solidt stel i blålakeret stål.
New Classic kørestolen er nem at folde sammen og tage med i bilen, idet hjulene nemt klipses af med smart-koblingen.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Etac Jump Alpha (Sorg)

Etac Jump Alpha (Sorg)

Etac Jump Alpha den nye kørestol til børn, som har en bred vifte af størrelser. Jump Alpha er meget fleksibel og stabil med en høj kvalitet, og nem at klappe sammen. Jump Alpha er designet til at give barnet mulighed for et alsidigt og aktivt liv.
Jump Alpha vokser med barnet, i sædebredden, dybden og i baghøjden. Nem at tage ind og ud af bilen.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Breezy Premium

Breezy Premium

Robust og funktionel kørestol, der er ideel til depot
Breezy Premium er den bedste allierede du kan tænke dig. Det er en stol, der egner sig til transport, da den er let at køre og håndtere for både bruger og hjælper. Det er en ideel depotstol og kan med fordel bruges i lufthavne, på hospitaler og i indkøbscentere.

Føj til huskeliste