Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige

Manuelle kørestole med stel konstrueret så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.SMART S

SMART S

SMART S er en let aktivkørestol med en rammekonstruktion der gør stolen næsten lige så stabil som en fastrammestol. Mange indstillingsmuligheder for både tyngdepunkt, rygvinkel, højder mm. giver en stor grad af fleksibilitet. Svingbare og aftagelige benstøtter, stropryg, forskellige armlæn, antitip, drivhjul mm. - sæt dit eget individuelle præg.

Føj til huskeliste
Avantgarde

Avantgarde

Avantgarde er en robust og fuldt justerbar krydsrammekørestol til børn med gode køreegenskaber. Avantgarde har opklappelige fodplade/fodplader, armlæn, skubbehåndtag og stropryg.

Føj til huskeliste
2GOability kørestol

2GOability kørestol

2GOability kørestolen er nem at tage med sig. Kørestolen er foldbar og har aftagelige baghjul. Stellet er lavet af aluminium og vejer kun 11,5 kg.
2GOability har højdejusterbar armlæn og fås i farven rød med sølv metallic stel eller blå med sølv metallic stel.

Føj til huskeliste
Eurochair Pro HD model 2.865

Eurochair Pro HD model 2.865

Krydsrammestol til store brugere max 300 kg. Dobbeltkryds, hel fodplade og tværstang er med til at garantere stolens stabilitet. Tromlebremser obligatorisk for ledsager. Let at betjene og enkelte muligheder for indstilling til den enkelte bruger. Stolen leveres som standard med 24 massive dæk. Transportvægt 27,5 kg.

Føj til huskeliste
Eurochair Pro XXL model 2.850

Eurochair Pro XXL model 2.850

Stolen til den kraftige bruger max brugervægt 160 kg. Dobbeltkryds er med til at garantere stolens stabilitet. Let at betjene og mange muligheder for indstilling til den enkelte bruger. Stolen leveres som standard med stropryg, justerbar sædehøjde og højde- og dybdejusterbare armlæn. 24 massive dæk. Let at håndtere med køreklar vægt på 19 kg.

Føj til huskeliste
Life I

Life I

Life I kørestolen er en alsidig, foldbar aktiv kørestol til individuelle behov.
Med sine mange indstillingsmuligheder kan den sammenklappelige kørestol tilpasses optimalt til forskellige krav.

Føj til huskeliste
Xenon 2 Swing Away

Xenon 2 Swing Away

Den nye generation af Xenon SA. De svingbare fodstøtter gør det nemt og sikkert at forflytte sig ind og ud af kørestolen. Den er ultra let, har moderne design og fremragende kørsel egenskaber. Xenon 2 SA har desuden fået forbedret folde mekanismen.

Føj til huskeliste
Quickie Life T

Quickie Life T

Quickie Life T er en sammenklappelig kørestol til den aktive teenager - den perfekte ledsager til hverdagen. Let at transportere og kan indstilles individuelt til de ungdommelige brugere. Fås både med swing-away fodstøtter eller med fast forramme.

Føj til huskeliste
Quickie Life I

Quickie Life I

Alsidig foldbar aktiv kørestol til individuelle behov. Mange indstillingsmuligheder - kan tilpasses optimalt til forskellige krav.

Føj til huskeliste
Flash

Flash

Aktivkørestol til små børn og store teenagere. Let kørestol med abduceret forramme der giver ekstra benplads og gør forflytninger lettere. Hel foplade, stropryg, svingbare antitip, egerbeskyttere og højdeindstillelige skubbehåndtag er standard. Stolen kan udvides i sædebredden og sædedybden i takt med at barnet vokser. Stort tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste