Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Unix2

Unix2 (udgået)

Standard kørestol der opfylder dagligdagens behov for at kunne transporteres rundt på en komfortabel måde. Klapsammenlig og mulighed for let at justeres.

Føj til huskeliste
Etac Cross 3A XL

Etac Cross 3A XL (udgået)

Udviklet til de personer, som er større og tungere og som dermed behøver en stol med et bredere sæde. Nu kan man endelig vinkle, højde- og dybdejustere. Med brugeren siddende i stolen indstilles ryghøjden og lumbal-vinklen trinløs på udvendig side af rygrøret.

Føj til huskeliste
Marlin kørestole 44 - 51 cm

Marlin kørestole 44 - 51 cm (udgået)

Kørestole af stål, sølvfarvede, leveres standard med højdeindstilleligt og klapbart armlæn samt højdeindstillelige kørehåndtag.Mulighed for forskellige siddehøjder, samt indstilling af vinkel på forhjul. Som ekstraudstyr kan leveres anti-tip, indstillelig ryg samt eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste
Breezy Rubix2

Breezy Rubix2 (udgået)

Breezy RubiX er en sammenklappelig kørestol. Der er tale om standard stol, men som har en opbygning, der med mange indstillingsmuligheder. Kan bruges til en bred gruppe af personer og der er tillige et bredt sortiment af tilbehør til kørestolen.
Standard max. brugervægt 125 kg XL 170 kg

Føj til huskeliste

Zealand Care A/S
Jydekrogen 7
2625 Vallensbæk

Breezy Basix2

Breezy Basix2 (udgået)

Breezy Basix2 er en standard transportkørestol, med mange justeringsmuligheder og et tilbehørsprogram der sikre en optimal tilpasning til den enkelte bruger. Kørestolen leveres som standard med, eleverbare benstøtter samt højdeindstillelige og dybdejusterbare armlæn.

Føj til huskeliste

Zealand Care A/S
Jydekrogen 7
2625 Vallensbæk

Quickie Helix2

Quickie Helix2 (udgået)

Quickie Helix er seneste model fra Sunrise medical.
Det er en sammenklappelig kørestol
med mange indstillingsmuligheder
og et stort udvalg af tilbehør

Føj til huskeliste

Zealand Care A/S
Jydekrogen 7
2625 Vallensbæk

Quickie Xenon SA

Quickie Xenon SA (udgået)

Quickie Xenon Swing Away er den sammenklappelige kørestol med svingbar funktion, der kombinerer køreegenskaber samt lav vægt med foldbar teknologi.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Transportkørestol, Letvægt

Transportkørestol, Letvægt (udgået)

Vægt 15,1 kg benstøtter 1,8 kg.
Brugervægt 120 kg.
Sædebredde 44 cm (kan leveres i andre bredder.
Stålfarvet med sort sæde i nylon).

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Caneo Tall kørestol til høje personer

Caneo Tall kørestol til høje personer (udgået)

Allround letvægts krydsramme kørestol. Ideel til brugere der er over 180 cm høje. Caneo Tall kan indstilles med en sædehøjde op til 57 cm. Der er mulighed for indstilling af sædevinkel, sædedybde og armlæn. Leveres med faste benstøtter men kan også fås med eleverbare benstøtter.

Føj til huskeliste
Quickie Breezy 250 kørestole

Quickie Breezy 250 kørestole (udgået)

Kørestolen er let at køre og håndtere for både bruger og hjælper.
Ideel til depotstol, lufthavne, hospitaler, indkøbscentre etc., da der er få indstillingsmuligheder og samtidig en optimal styrke. Kørestolen er klar til brug. Der er ikke behov for løse dele, som pude, da der er polstret sæde som standard. Fås i 4 farver: rød, blå, chrome, gold.

Føj til huskeliste