Manuelle kørestole, sideværts sammenklappelige, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel konstrueret, så kørestolen kan klappes sammen sideværts.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Etac Cross XL

Etac Cross XL (udgået)

Cross XL er en forstærket udgave af Cross.
Cross XL har bredere sæde, højere brugervægt, er godkendt til en brugervægt op til 155 kg, samt tværstang som standard. Stolen er meget stabil og har samme gode komfort og køreegenskaber som Cross.

Føj til huskeliste
HandiCare Impera S

HandiCare Impera S (udgået)

Med minimale ydre mål, fast front og gode justerings-muligheder, er der mulighed for tilpasning til individuelle behov. Tidssvarende design og vil være den rette stol for den aktive kørestolsbruger, der er selvhjulpen og som ønsker en stol til at have med i bilen.

Føj til huskeliste
HandiCare Impera

HandiCare Impera (udgået)

Med minimale ydre mål, opklappelige fodplader, gode justeringsmuligheder, giver mulighed for tilpasning til individuelle behov. Tidssvarende design for den aktive kørestolsbruger.

Føj til huskeliste
Excel 100 S Basic

Excel 100 S Basic (udgået)

Let sammenklappelig kørestol i robust udførsel. Standardfarve: Mos grøn metallic.

Føj til huskeliste
Galaxy - Aktivkørestol - heavy user

Galaxy - Aktivkørestol - heavy user (udgået)

Chassis i okseblodsrød. Strop sæde. Stropryg med rygbøjle. Faste skubbehåndtag. Faste armlæn. Bremser med forlængere. 24 tommer drivhjul QR med plast-drivring på forstærket adaptorplade. 7 tommer halvmassive forhjul. Faste benstøtter med opklappelig monoblok fodplade. Lægrem. Leveres i sædebredde fra 50-65 cm.

Føj til huskeliste
Eurochair Hemi model 1.840

Eurochair Hemi model 1.840 (udgået)

Letvægtskørestol. Komplet med højdeindstillelige og bagud opklapbare armlæn, stropryg, højdeindstillelige skubbehåndtag samt aftagelige svingbare benstøtter. Specielle forgafler med afstandsblok så forhjulene flyttes ud på siden af kørestolsrammen. Beregnet til at gå frem eller til meget lave sædehøjder.

Føj til huskeliste
Action 2000 LT opkl. armlæn

Action 2000 LT opkl. armlæn (udgået)

Mulighed for amputationsindstilling af drivhjul. Med Swing Inn - Swing Out bestøtter. Findes sædebredde på 38 - 40,5 - 43 og 45 cm.

Føj til huskeliste
Eurochair 1.850

Eurochair 1.850 (udgået)

Letvægtsstol med højdeindstillelige skubbehåndtag, velcroryg, svingbare benstøtter og bagudopklapbare armlæn. Findes i mange varianter.

Føj til huskeliste
Avantgarde Teeny Børnekørestol

Avantgarde Teeny Børnekørestol (udgået)

Krydsrammekørestol til børn med Avantgardeseriens egenskaber, holdbarhed, tilpasningsmuligheder og køreegenskaber. Variabel sædedybde som giver mulighed for at ændre dybden som barnet vokser. Sædedybde: 24, 26,5, 29, 31,5, 34, 36,5 cm. Ryghøjde: 25, 27, 29, 31, 33, 35 cm. Fås i 20 farver.

Føj til huskeliste
Enigma Super Deluxe

Enigma Super Deluxe (udgået)

Inkl. stropryg, forlænget skubbehåndtag, nedfældelig ryg, mulitindstilbar akselbeslag, aftagelige armlæn. Tip- og antitip pedal.

Føj til huskeliste