Manuelle kørestole med fast ramme, standardmål

Manuelle kørestole, som markedsføres i præfabrikerede størrelser. Med stel, som ikke kan foldes sammen sideværts. Ryglæn kan ofte fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sagitta aktiv til børn

Sagitta aktiv til børn

Ultra let Sagitta aktiv til børn er den mest aktive kørestol til børn. Et spejlbillede af Sagitta for voksne, men endnu vigtigere vokser denne kørestol med barnet takket være de mange justeringer. Rammen er konstrueret på en sådan måde, at der kan ændres på sædebredden, så kørestolen kan vokse med barnet. Fås i mange farver og opsætninger.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Rollit

Rollit

Stærk og stabil kørestol med fast sæde og ryg der tilgodeser det enorme slid der er på hospitaler hvor mange forskellige patienter skal benytte stolen. Nem at rengøre og desinficere. Valgfri RAL farve, lave vedligeholdelsesomkostninger og simpel i brug. Brugervægt 160 kg. og kan forstærkes helt op til 250 kg.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Action Ampla

Action Ampla

Ampla er designet til bariatriske brugere med støtte og plads til alle kropsformer samt ergonomisk ryglæn. Action Ampla kørestolen har højdejusterbar og nedfældbar ryg, swing-away benstøtter og justerbare greb til hjælp til brug ved forflytning. Derudover har Ampla transporthjul til snævre passager, hvor brugeren kan støtte sig til Ampla.

Føj til huskeliste
Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0

Küschall K-series 2.0 er en ny generation af letvægts fastrammekørestole med hydroformet ramme og med mange justeringsmuligheder, i et gennemført design fra Küschall. Køreegenskaberne kan tilpasses til den enkelte bruger. Forrammen kan vælges i Aluminium enten med V-form eller U-form. Kvalitet og bevægelsesfrihed uden kompromis.

Føj til huskeliste
Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0 er en foldbar, aktiv kørestol, designet til brugere, der ønsker en kompakt og højaktiv kørestol. Champion 2.0 er en stol, der tilbyder brugeren gode køreegenskaber i kombination med de praktiske fordele ved en foldbar stol. Champion 2.0 er designet med hydroformet chassisrør, der sikrer maksimal stivhed og robusthed.

Føj til huskeliste
Apex Carbon

Apex Carbon

Apex Carbon er en ultralet kulfiber kørestol med en transportvægt fra 4 kg.
Apex Carbon har et æstetisk design med innovative komponenter og er udstyret med en justerbar rygvinkel, sædehøjde, cambervinkel samt sædebredde. Rammebeskyttere findes i seks farverige varianter.

Føj til huskeliste
Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff er en aktiv børnekørestol til inden- og udendørs brug, og har mange justerings muligheder. Barnet sidder på en sadel-sæde, hvor benene er abduceret. Denne siddestillingen giver optimal ledstabilitet og komfort.

Føj til huskeliste
HAWK

HAWK

HAWK er en kompakt og robust kørestol til aktiv brug. Den er produceret med en solid ramme, imponerende køreegenskaber og et utal af konfigurationsmuligheder. Stolen kan fortløbende indstilles i balancepunkt, sædehøjde, sædedybde, ryghøjde og rygvinkel og har en justerbar stropryg og stropsæde. HAWK er nem at bestille og kan leveres hurtigt.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 270/450 Kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse - op til 270/450 Kg

Bariatrisk Comfort Kørestol består af en ultrastærk stålramme, som giver maksimal styrke, stivhed og lang holdbarhed. De fremskudte forhjul har anti-tip funktion, og gør det muligt for bruger at komme ind og ud af kørestolen uden risiko for at vælte.
Bariatrisk Comfort Kørestol er til brugere op til 270 kg, men kan forstærkes op til 450 kg.

Føj til huskeliste
Tukan A Standard

Tukan A Standard

Tukan A Standard er en let, elegant og diskret kørestol i standardmål til den aktive bruger. Justerbar balance, justerbar sædedybde, højde- og vinkeljusterbar folderyg, vinkel og højdejusterbar fodstøtte, aftagelige sidestykker. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste