Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Kamille Komfortkørestol

Kamille Komfortkørestol

Kamille komfortkørestol er designet med asymmetrisk justering af rygstykke og sædebase. Kamille komfortkørestol kommer som standard med elektrisk tilt af sæde/ryg og el-indstillelig ryg samt swing away benstøtter og armlæn. Armlænene er fleksible i flere retninger. Polstrede, flytbare kropstøtter kan tilkøbes. Udviklet og designet i Danmark.

Føj til huskeliste
Rea Azalea

Rea Azalea

Rea Azalea har en komfortabel, multijusterbar ryg og med sædesystemet giver Azalea brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. Azalea har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Kombineret med gode køreegenskaber er Rea Azalea det perfekte valg. Azalea er i 4 stel-str. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Assist

Føj til huskeliste
Rea Azalea Max

Rea Azalea Max

Markedets nye komfortkørestol for tunge og store brugere med behov for tilt og sædekip. Azalea Max er designet til at opfylde de særlige behov, man finder hos bariatriske brugere Her er taget ekstra hensyn til stabilitet, holdbarhed og komfort for denne brugergruppe. Azalea Max findes i 2 justerbare sædebredder og både med 16 og 24 drivhjul.

Føj til huskeliste
Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor er designet til personer med en højde op til 170 cm og er tilpasset lave brugere. A. Minor har multijusterbar ryg og med sædesystemet giver A. Minor brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. A. Minor har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Minor Assist.

Føj til huskeliste
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol giver støtte, ro og sansestimuli til den stærkt bevægelseshæmmede bruger. Kelvin Komfort kørestol tilpasses individuelt og bidrager til komfort og øget aktivitetsniveau, funktionsniveau og livskvalitet. Kelvin Komfort kørestol kan indstilles hofte-, knæ- og ankelled. Kan tilte 45 grader. Opbygget af justerbare pudemoduler.

Føj til huskeliste
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestolen er en modulopbygget tilt in space kørestol, hvilket giver rig mulighed for at justere og tilpasse stolen. Kørestolens 45 tilt funktion sikrer, at personer med stærk reduceret trunkus stabilitet og deraf nedsat siddende balance får mulighed for at opnå en siddende stilling - ude af sengen.

Føj til huskeliste
Canto Nxt

Canto Nxt

Multijusterbar komfortstol med mulighed for tilpasning af sædebredde, sædedybde samt sæde- og rygsystem så stolen tilpasses den enkelte bruger. Samme grundramme dækker alle størrelser. Stort udvalg af ryg og sædesystemer. Stabil ramme og justerbar eller fast rygvinkel. Kan monteres med integreret hjælpemotor. Nem vedligehold/rengøring.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Cobi Cruise Bariatrisk Komfortkørestol

Cobi Cruise Bariatrisk Komfortkørestol

Cobi Cruise Bariatrisk Komfortkørestol bruges på plejecentre og hospitaler, i hjemmeplejen og i private hjem til brugere med behov for en komfortkørestol med trykaflastende sæde. Brugervægt op til 325 kg. Stolen kommer med elektrisk tilt og recline. Funktionerne aktiveres ved brug af fjernbetjening, der kan betjenes af både bruger og personale.

Føj til huskeliste
Breezy Cirrus G5 Manuel

Breezy Cirrus G5 Manuel

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder og tiltfunktion. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Rea Dahlia45

Rea Dahlia45

Rea Dahlia45 er en komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia45 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia45 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia30.

Føj til huskeliste