Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
° (± 1 °)
° (± 5 °)
° (± 5 °)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Solero komfortkørestol med sædetilt

Solero komfortkørestol med sædetilt

Kørestolen har mulighed for tilt af sæde og indstilling af vinkel på ryggen. Begge dele gøres af ledsager vha. indbygget gasfjeder. Leveres med rygpude, siddepudde samt polstring i siderne og på nakkestøtten. Anti-tip og eleverbare benstøtter medfølger. Kørestolen kan bremses af brugeren direkte på hjulene eller ledsager ved indbygget tromlebremse.

Føj til huskeliste
Rea Azalea

Rea Azalea

Rea Azalea har en komfortabel, multijusterbar ryg og med sædesystemet giver Azalea brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. Azalea har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Kombineret med gode køreegenskaber er Rea Azalea det perfekte valg. Azalea er i 4 stel-str. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Assist

Føj til huskeliste
Rea Azalea Max

Rea Azalea Max

Markedets nye komfortkørestol for tunge og store brugere med behov for tilt og sædekip. Azalea Max er designet til at opfylde de særlige behov, man finder hos bariatriske brugere Her er taget ekstra hensyn til stabilitet, holdbarhed og komfort for denne brugergruppe. Azalea Max findes i 2 justerbare sædebredder og både med 16 og 24 drivhjul.

Føj til huskeliste
Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor er designet til personer med en højde op til 170 cm og er tilpasset lave brugere. A. Minor har multijusterbar ryg og med sædesystemet giver A. Minor brugeren mulighed for at ændre siddestilling og opnå optimal komfort. A. Minor har 25gr sædetilt, 30gr rygkip, manuelt eller elbetjent. Med 16T drivhjul kaldet Rea Azalea Minor Assist.

Føj til huskeliste
Cirrus G5 el

Cirrus G5 el

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder. Elektrisk sædetilt og rygvinkeljustering, hvilket ofte fører til hyppigere brug af tilfunktionerne. Dette øger helbred og velvære. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti Dynamic System er et specielt udviklet hjælpemiddel for patienter der lider af dystoni med abnorme strækbevægelser. De stærke spasmer og sammentrækninger har stor indflydelse på patientens muskler og led og ligeledes på kørestolens holdbarhed.
Netti 4U CED Dynamic er en bevægelig kørestol som følger patientens bevægelser i over- og underkrop

Føj til huskeliste
Rea Dahlia45

Rea Dahlia45

Rea Dahlia45 er en helt unik komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia45 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia45 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia30

Føj til huskeliste
Rea Dahlia 30

Rea Dahlia 30

Rea Dahlia30 er en helt unik komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia30 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia30 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia45

Føj til huskeliste
Swing Kørestol

Swing Kørestol

Kørende gyngestol til brugere med ukontrollerede bevægelser og motorisk uro. Er bygget til at gynge i samme takt som brugeren og kan indstilles så den bedst passer til brugerens gyngemønster. Swing er opbygget af indsatspuder og mængden af pudefyld kan justeres i hver eneste pude. En del af tilbehøret til Swing er kompatibelt med Kelvin kørestolen.

Føj til huskeliste
Cirrus G5 Manuel

Cirrus G5 Manuel

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder og tiltfunktion. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste