Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
° (± 1 °)
° (± 5 °)
° (± 5 °)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Netti Mini

Netti Mini

Netti Mini leveres med 22 drivhjul med quick-release, 6 fastbane forhjul med quick-release. Stropryg med Smart rygpude (sort/rød), universalbenstøtter med gennemg. fodbræt, højdejusterbare armlæn og Netti Sit sædepude (sort).
Stolen levers i sølv. Sædebredde: 25, 30 eller 35 cm.
Max. Brugervægt 90 kg.

Føj til huskeliste
Aktivline

Aktivline

Unik komfortkørestol med en dynamisk siddeenhed der bevæger sig efter brugerens bevægelser. Sædet er dynamisk omkring ryg og hoftevinkel samt omkring knævinklen og er ideel til brugere med ekstrem spastisitet eller andre ufrivillige bevægelser. Pga. stolens dynamik kan store reparationer og ødelagte stole undgås. Tilpasses individuelt vha. tilbehør

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

Eurochair Polaro II

Eurochair Polaro II

Eurochair Polaro 2, krydsrammestol med komfort sæde og komfort ryg. Komplet med 2-delte, eleverbare benstøtter, højdeindstillelig og svingbare armlæn, ergoformsæde med velcrostropper i sædebund, fastryg med anatomiske sider, hovedstøtte, punkterfrie sving- og drivhjul, antitip samt trinløs-justerbar ryg (30 grader).

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

X-Panding Humlan

X-Panding Humlan

X-Panding Humlan er den nye komfortstol med mere plads og højere max. brugervægt. Humlan klarer op til 160 kg. og har en siddebredde på 52 cm. Med udvidelsessæt kan den endda udvides til enten 57 eller 62 cm.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

Emineo kort

Monteret med hjælperbetjent indstilling af sædetilt og separat ryglænsindstilling. Indstillingerne lettes af gasfjedre. Stolen er crashtestet iht. ISO 7671/19 og kan derfor anvendes som passagersæde i bil, når den er spændt fast efter forskrifterne med 4-punkts fæste. Stort og alsidigt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste
Ibis

Ibis

Ibis-serien udmærker sig med mange multifunktioner, individuelle indstillingsmuligheder samt stort tilbehørsprogram. Ibis kan også leveres med 22 tommer eller 24 tommer drivhjul. Se Ibis XA.

Føj til huskeliste