Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kelvin Komfort Kørestol

Kelvin Komfort Kørestol

Individuelt justérbare pudemoduler afhængigt af behovet for trykaflastning. Stor genanvendelighed samt mulighed for gentilpasninger og eftermonteringer. Stolen leveres nu med fleksibel løsning til montering af positioneringsbælter. Kørestolen har en tilt funktion på 45.

Føj til huskeliste
Kelvin Cumulix Komfort Kørestol

Kelvin Cumulix Komfort Kørestol

Kelvin Cumulix Komfort Kørestol kan bidrage til et højere aktivitetsniveau og en forbedret livskvalitet.
Kelvin Cumulix Komfort Kørestol er opbygget af puder fyldt med latex og Krøyer-kugler, som er nøje afstemt med hinanden. Mængden af fyld i hver eneste pude kan justeres, så den passer præcis til det sted på kroppen, som puden skal understøtte.

Føj til huskeliste
Aktivline

Aktivline

Dynamisk i bevægelserne omkring både ryg-, hofte- og knæled. Dette bevirker at brugere med f.eks. ufrivillige spasmer nu kan få en væsentlig forbedret siddestilling, at produktet ikke går i stykker pga. de mange kræfter og, at der på sigt kan opnås bedre armkontrol, synkerefleks samt generel velvære for brugeren. Laves individuelt til den enkelte.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Cirrus G5 el

Cirrus G5 el

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder. Elektrisk sædetilt og rygvinkeljustering, hvilket ofte fører til hyppigere brug af tilfunktionerne. Dette øger helbred og velvære. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti Dynamic System er et specielt udviklet hjælpemiddel for patienter der lider af dystoni med abnorme strækbevægelser. De stærke spasmer og sammentrækninger har stor indflydelse på patientens muskler og led og ligeledes på kørestolens holdbarhed.
Netti 4U CED Dynamic er en bevægelig kørestol som følger patientens bevægelser i over- og underkrop

Føj til huskeliste
Kelvin Swing kørestol

Kelvin Swing kørestol

Den aktive positioneringsløsning.
Kelvin Swing kørestolen bygger på samme principper som de øvrige Kelvin kørestole, men her er det muligt at tilkoble en aktiv gyngefunktion. Selve gyngebevægelsen er både nem at udløse og kan justeres og kan låses ved transport eller i forbindelse med aktiviteter, såsom spisning og forflytning.

Føj til huskeliste
Netti III Elektrisk

Netti III Elektrisk

Stolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs elstyret justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. elstyret sædetilt. Elstyret eleverbare benstøtter incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste
Netti III XHD

Netti III XHD

Netti III XHD er godkendt til en max brugervægt på 200 kg. Kørestolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 8 flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og VB Stabil rygpude, VB Sit siddepude, eleverbare fodhvilere incl. lægpuder, vinkeljusterbare fodplader og højdejusterbare armlæn.
Max. brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
Netti III HD

Netti III HD

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 Flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og Uno rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn, 2 gaspatroner til tilt for mere stabilitet.

Føj til huskeliste
Netti III

Netti III

Netti III leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. Eleverbare fodhvilere incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste