Manuelle hjælpermanøvrerede transitkørestole uden sædetilt

Manuelle kørestole uden sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Etac Transit

Etac Transit

Transit stolen er en letkørende transportkørestol, med justerbar ryg, og skubbehåndtagene kan indstilles i 3 højder. Armlænene er aftagelige og kan højdejusteres, disse kan fastgøres vha værktøj.
For sygehuse og institutioner er der flere muligheder for tilpasning.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Axi2Go

Axi2Go

Axi2Go er en stærk og robust patienttransportstol som er simpel i brug. Stolen kan vaskes i maskine og er nem at vedligeholde. Med anti-tyveristang monteret sikrer man nemt stolen imod tyveri. Axi2Go leveres i valgfri RAL farve. Stolen kan stakkes så de fylder mindst muligt på gange, i forhaller eller lign.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Prime TC Transportstol

Prime TC Transportstol

Transportstol i åbent design med fast ramme uden aftagelige dele. Lodrette forlængede håndtag giver en ergonomisk arbejdsstilling for ledsageren sammen med den fodbetjente centralbremse. Fodstøtter kan slås bagud for sikker adgang til stolen. Transportstolen kan stakkes og har fastmonteret anti tyveristang, som også fungerer som dropstativ.

Føj til huskeliste
Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol CARRYLINE

Transport- og hvilestol til brug på hospitaler og i plejen til transport af patienter mellem undersøgelser og behandlinger og til transport af borgere i plejen. Ergonomisk tilpasset ryglæn. Mulighed for polstring af armlæn. Store, bløde forhjul giver en rolig og behagelig fremdrift, når man skubber stolen.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Kørestol Transporter - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestol Transporter - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestol Transporter er designet til bariatriske brugere. Bariatrisk Kørestol Transporter sikrer nem indendørs transport, fx på hospitaler Derudover er den designet til at være vedligeholdelsesfri og nem at desinficere. Bariatrisk Kørestol Transporter er udstyret med en kurv, så brugerens ejendele nemt kan komme med under transport.

Føj til huskeliste
Manchester 3 Transportkørestole

Manchester 3 Transportkørestole

Transportkørestol der er ergonomisk og nem at styre.
Takket være sin bløde polstring og foldbare armlæn installeres patienten komfortabelt under overførslen. Den passive håndbremse stopper stolen så snart grebet løsnes. Håndterbarheden er let og med et stort håndtag har denne stol uden sidestykke mange muligheder. Masser af tilbehør er tilgængelig

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Manchester Bariatric

Manchester Bariatric

Med en blød polstring, 65 cm bred, giver denne stol en behagelig transport. Strukturen er forstærket til at rumme en statisk belastning på 500 kg. Denne stol har også stabilitet. Forhjulene har også bremser for at garantere bremsning. Til intern transport i mange miljøer.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

TAXELO Transportstol

TAXELO Transportstol

Lille, let og praktisk transportstol til patienter på hospitalet, sundhedshuse og lign. Dens store hjul letter transporten. Ryg og ben kan justeres. Fås med dropstativ, patientbord og andet tilbehør. CE-mærket og TüV-testet. Fås i mange forskellige farver.

Føj til huskeliste
Transport / Transitkørestol med små hjul

Transport / Transitkørestol med små hjul

Transportkørestolen er ultra let, kan klappes sammen, hvis hjul og benstøtter tages af vejer den under 8 kg, armlænene kan slås op og ryggen slås ned. Kørestolen er CE mærket og i rigtig god kvalitet. Stolen benyttes i England og er udviklet i samarbejde med handicap organisationer i Europa. En rigtig god kørestol, som er let at håndtere.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

A5 Winner Lite Pro

A5 Winner Lite Pro

A5 Winner Lite Pro er en kørestol med mange muligheder.
Denne kørestol er nem at bruge på grund af det simple
sammenklappeligt stel. A5 Winner Lite kørestol er som standard udstyret med: Dobbelt bremse, quick release og svingbar fodstøtte, Side og rygpude med let polstring, justerbar armstøtte, sikkerhedsbælte og vedligeholdelse fri PU hjul.

Føj til huskeliste