Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Invacare Comet serien

Invacare Comet serien

Invacare Comet serien er for dig, som vil have ekstra høj komfort, køre lidt længere, lidt hurtigere eller komme ekstra sikkert rundt i trafikken.
Comet serien er serie store solide, komfortable, pålidelige og stabile scootere, som du vil føle dig tryg og sikker på i trafikken, på stier i
parken eller, hvor du vil have dit daglige kørselsbehov.

Føj til huskeliste
ZINGER ASSIST

ZINGER ASSIST

Hjælperbetjent ergonomisk korrekt elkørestol. Til aflastning af frivillige & personale. Til den korte eller lange gåtur, samt udflugter. Svingbar fodstøtte for nem adgang, til & fra stolen. Motorhjælp op ad bakke og på fladt underlag, samt bremsehjælp ned ad bakke. Kan foldes sammen og medbringes i bil, bus, tog og fly. CE godkendt. Li-ion batteri.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

F3 Corpus R-net

F3 Corpus R-net

F3 er en kompakt og stabil elektrisk forhjulsdrevet kørestol kombineret med Corpussædet. Der er lagt stor vægt på affjedring og kørekomfort. Stolens størrelse og hurtighed gør det let at manøvrere under selv trange pladsforhold.

Føj til huskeliste
ZINGERCHAIR

ZINGERCHAIR

Verdens letteste, foldbare elektriske kørestol.
Til personer med reduceret gangdistance.
Passer i bagagerummet på de fleste personbiler og kan medbringes i busser, tog og taxa. Mulighed for at medbringe den flyvning.
Let og intuitiv styring, som tillader at stolen kan køre helt ind til et arbejds eller skrivebord.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

EL-Scooter GO-EL 270

EL-Scooter GO-EL 270

GO EL 270, en moderne el-Scooter i topkvalitet. Dansk designet og produceret af CP Mortensen ApS.
Med markedets bedste motor på 950 Watt og 2 Batterier på 45 AH. Rækkevidde op til 45 km. Max hastighed 15 km/t. Digitalt kontrolpanel og display. Km tæller. LED lys. Deluxe sæde. Dansk CE-Mærket. Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
GO-EL 340

GO-EL 340

GO-EL 340 3 hjulet El-Scooter med lille venderadius og kraftig motor på hele 950 Watt. GO-EL 340 har digital display som viser hastighed samt hvor langt man har kørt. Digital display, Trinløs justering af styr, Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde og god affjedring.

Føj til huskeliste
F5 Corpus R-net

F5 Corpus R-net

F5 er en holdbar, stærk og stabil elektrisk forhjulsdrevet kørestol kombineret med Corpussædet. Der er lagt stor vægt på affjedring og kørekomfort. Kombineret med kraftige motorer giver dette ydeevne og en stabil køreoplevelse.

Føj til huskeliste
GO-EL 440

GO-EL 440

Når du køber en GO-EL 440 får du markedets største og bedste motor, som er gennemtestet gennem flere år.
GO-EL 440 har digital display som giver dig fuldt overblik over hastighed, rest batteri niveau og afstanden du har kørt. Betjeningen sker via soft trykknapper.

Føj til huskeliste
Invacare TDX SP2

Invacare TDX SP2

TDX SP2 tilbyder et moderne design. Kraftfulde motorer gør TDX SP2 til en hurtig el-kørestol med gode køreegenskaber og manøvredygtighed. Sikkerheden, stabiliteten og komforten i top. Alle hjulene på TDX SP2, er altid i kontakt med underlaget, det gælder for såvel kørsel over, som ned af forhindringer. TDX SP2 fås med LiNX styresystem.

Føj til huskeliste
Invacare Colibri

Invacare Colibri

Invacare Colibri er let og manøvredygtig miniscooter til dig, som ønsker frihed og uafhængighed i hverdagen. Colibri er en kompakt miniscooter, der gør det muligt at komme rundt i byen, på museum, i indkøbscenteret eller supermarkedet. Colibri er et godt valg for dig, som ønsker at komme godt og sikkert rundt i hverdagen.

Føj til huskeliste