Motoriserede kørestole

Motoriserede hjælpemidler til kørende mobilitet, som giver siddende støtte til personer med begrænset mobilitet. Motoren kan være elektrisk eller med forbrænding. Herunder hører fx motoriserede kørestole med ståfunktion (kørestole, som også kan bruges til at rejse en person fra siddende til stående stilling), motoriserede kørestole med rygfældning, kørestole med hejs eller tilt, snekørestole, strandkørestole og motorenheder til kørestole. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



X850 Corpus 3G Safegate

X850 Corpus 3G Safegate

X850 er meget mere end en traditionel kørestol. Kan fåes med 4 el-funktioner. Det er en kraftig terræn- og vejgående kørestol designet til at være den perfekte udendørsstol. Med den kraftige konstruktion, det effektive baghjulstræk, ESP (Electronic Steering System), et robust affjedringssystem og det alsidige Corpus3G-sæde kan du færdes overalt

Føj til huskeliste
BACH 27 HC - A85, 15 km/t

BACH 27 HC - A85, 15 km/t

4-hjulet kabinescooter af høj kvalitet, som egner sig specielt godt til folk med handicap eller funktionsnedsættelse.
- Høj sikkerhed og stabilitet
- Max 15 km/t
- Godkendt til 1 person
- Intet krav om kørekort
- Lukket, tør og opvarmet kabine
- Automatgear
- Fodbremse og gaspedal
- Mulighed for yderligere ekstraudstyr og tilpasning efter behov

Føj til huskeliste

Assp - Danish Electric Vehicles A/S - KABINESCOOTER.DK
Lupinvej 5
9500 Hobro

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse er en forhjulstrukken el-kørestol som er meget smidig, at manøvrere med hurtigt sædehejs. Den har mange indstillingsmuligheder af bl.a. sædeenhed. Kipbar sædeenhed - 15/45, tå og ligge funktion, el-indstilling af ryglæn, elektrisk vinkel- og længdejusterbare fodstøtter.
Crashtestet og testet iht. ISO/DIS7176/19.

Føj til huskeliste
Eloflex F

Eloflex F

Eloflex F sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Dette er en videreudvikling af vores Eloflex L-Plus model. Forbedret med ny fodstøtte, indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fleksibel og slidstærk.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Vandmand - elscooter

Vandmand - elscooter

Vandmand er den luksuriøse model, hvor komforten er sat i fokus. Den kan køre op til 15 km/t og har en rækkevidde på op til 40 km på en opladning. Vandmand kan dække de fleste transportbehov, og der er også rig mulighed for at hjembringe sine indkøb.
Vandmand fås i 3 farver: Sølv, Rød og Blå.

Føj til huskeliste

ExcelCare
Sct. Laurentii Vej 16 L
8800 Viborg

Eloflex H

Eloflex H

Eloflex H er vores stærkeste model, udviklet til tunge Borgere op til 200 kg. Eloflex H kan foldes sammen og tages med i større personbiler forsynet med kran som tager 38kg. Denne stol er vores stærkeste og mest fremkommelige model med ekstra kraftige motorer og dobbelt så stærke batterier giver overlegne præstationer.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Eloflex X

Eloflex X

Eloflex X er vores seneste skud på stammen i Eloflex familien specielt udviklet til senior brugere. Model X foldes sammen med krydsteknik kendt fra ETAC modellen hvor man løfter i sædet, og fodstøtterne svinges ud til siden, klappes sammen eller tages helt af.
Eloflex X er egnet til Borgere på Plejecentre og Ældreboliger uden stort rejsebehov.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Stenbuk

Stenbuk

Stenbuk er en kvik, mindre og manøvredygtig el-scooter. Den kan køre op til 10 km/t og har en rækkevidde på op til 25 km på en opladning. Stenbuk dækker de fleste daglige transport behov.
Der er som standard en fastmonteret kurv foran på el-scooteren, hvor der er plads til mindre indkøb.
Stenbuk fås i 3 farver: Sølv, Rød og Blå.

Føj til huskeliste

ExcelCare
Sct. Laurentii Vej 16 L
8800 Viborg

Victory Luna 3W

Victory Luna 3W

Denne kraftfulde el-scooter, leveres med digital instrumentering, LED lys og blink. Scooteren er med bøjlestyr med gode reguleringsmuligheder, et bekvemt ergonomisk sæde med regulerbar rygvinkel og glideskinne, samt god affjedring. Giver en god fremkommelighed og høj komfort. M Digital display

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Varsø el-scooter V-100

Varsø el-scooter V-100

V-100 er vores rejsescooter, som egner sig til at tage med i bilen, på bustur, eller ud at rejse.
Scooteren kan enkelt skilles ad, så den er nem at transportere og løfte på. Den kører op til 6 km/t og op til 20 kilometer på én opladning.
V-100 er ikke egnet som en hverdags el-scooter.

Føj til huskeliste