Elkørestole, manuel styring, klasse A (primært til indendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Atto Mobilscooter

Atto Mobilscooter

Vores mobilscooter adskiller sig fra mange andre el-scootere på markedet i og med, at den er nem at tage med sig. Derudover er den hurtig og nem at klappe sammen, så den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Du kan derfor nemt medbringe din mobilscooter i bussen, toget, flyet eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen er trang.

Føj til huskeliste
Luggie foldbar El-scooter

Luggie foldbar El-scooter

Transportabel foldbar el-scooter til indendørs og udendørs på fortov og plan grund. Brug til kortere distancer. Max. 20 km. på fuld opladning. Nem at folde sammen på minutter og tag med. God til indkøbscenter og shopping.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

El-Scooter Smart-El 140

El-Scooter Smart-El 140

Rejse El-Scooter som nemt kan adskilles og transporters.

Føj til huskeliste
Vivo el-scooter

Vivo el-scooter

Adskillelig el-scooter, som du let kan tage med dig. Lille drejeradius gør el-scooteren let at manøvre. Brede dæk giver god stabilitet på underlaget. Affjedring i bag giver god komfort. Vivo har en forholdsvis lang teoretisk kørestrækning i forhold til el-scooterens størrelse.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Helge Nielsens Allé 7, 2E
8723 Løsning

Blimo Solax Transformer

Blimo Solax Transformer

Blimo Solax Transformer er en elscooter som nemt kan foldes sammen for at tages med i bilen eller på rejsen. Dette gør at du kan bruge din elscooter hvor du vil, når du vil. Når Solax er foldet sammen så kan håndtaget bruges til at trække scooteren rundt som en kuffert.

Føj til huskeliste

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
76141 Norrtälje

Invacare Colibri

Invacare Colibri

Invacare Colibri er let og manøvredygtig miniscooter til dig, som ønsker frihed og uafhængighed i hverdagen. Colibri er en kompakt miniscooter, der gør det muligt at komme rundt i byen, på museum, i indkøbscenteret eller supermarkedet. Colibri er et godt valg for dig, som ønsker at komme godt og sikkert rundt i hverdagen.

Føj til huskeliste
LA 20

LA 20

El scooter til indendørs og lidt udendørs. Rigtig nem at skille ad, så du nemt kan have den med i bilen.
LA 20 er perfekt til besøg, korte ture i byen, i butikker, indkøbscentre og indendørs brug i det hele taget. El scooteren er kvik og manøvredygtig, så du nemt kan kommer rundt i hjemmet.

Føj til huskeliste
Circu transformer

Circu transformer

Lille rejse-elscooter der fuldautomatisk kan folde sig ud og klappe sammen igen.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Circu mobie

Circu mobie

Lille sammenklappelig rejse-elscooter.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors