Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedØrnen

Ørnen

Lille 2-dørs kabinescooter, med brede døre for bedre indstigning.
Behageligt komfortsæde, el-varme, fuld affjedring og vinduesvisker.
Automatisk sænkning af fart når man drejer. Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk.

Føj til huskeliste
Blåhals

Blåhals

En mellemstor el.scooter med 3 store aluhjul. Ergonomisk justerbar bøjestyr. Affjedring på for og baghjul, lille vende radius. Fantastisk køreegenskaber. Fås kun i blå. Mulighed for opgradering til 75AH batterier, ekstra kr. 1.600 eksl. moms.

Føj til huskeliste
Jagtfalk

Jagtfalk

En supermoderne mellem el-scooter, som er velegnet til terrænkørsel pga sin affjedring både for og bag. Netop p.g.a. affjedringen har alle fire hjul kontakt til underlaget trods kørsel over moderate kanter og forhøjninger. Herudover drejer den meget skarpt, hvilket gør at den også er velegnet til kørsel i butik.

Føj til huskeliste
A4038

A4038

En supermoderne mellemstor el-scooter. Den er affjedret på alle fire hjul, hvilket giver en behagelig komfort. Den har store 14 hjul med alu fælge, hvilket forskønner både design og kørekomfort. Fås kun i antracit grå.

Føj til huskeliste
Smart-El 760

Smart-El 760

Smart-El 760 2 personers El-Scooter.
Rækkevidde op til 40 km.
Max. brugervægt. sæde 12 205 kg.
Hastighed op til 15 km/h.
Mål L 195 x B 68 x H 138 cm.
Motor størrelse 1400 Watt.
Justerbar styr.
Vægt med batterier 145 kg.
Drejesæde.
Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
Smart-El 310

Smart-El 310

Enkel og driftsikker 3-hjulet el-scooter

Føj til huskeliste
Invacare Orion PRO

Invacare Orion PRO

Invacare Orion serien er ideelle til at komme rundt i lokalområdet fx ud at handle eller mødes med vennerne.
Orion serien er designet med fokus på, at scooterne både skal være lette, overskuelige og komfortable at køre, for både nye og erfarne scooterbrugere, men samtidig have god ergonomi og være moderne og smarte.

Føj til huskeliste
EL Scooter GO-EL 840

EL Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 er DukaDus svar på en scooter i en limousines forklædning. Med markedets bedste motor på 1.400 W og fire store 14 hjul er den født til at køre over stok og sten - uden at slække på komforten. Med sæde, armlæn, nakkestøtte, digitalt betjeningspanel, trinløst justerbart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

El-Scooter

El-Scooter

Dobbelt el-scooter der muliggør tur sammen og derved få fælles oplevelser. Scooteren er særdeles komfortabel med gode sæder. Sikkerheden er helt i top med bl.a. sikkerhedsseler og sikkerhedsarmlæn til passageren. Ligeledes bliver farten automatisk reduceret når der drejes. Dette sammen med affjedring på alle 4 hjul, gør turen meget komfortabel.

Føj til huskeliste