Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedMusvågen

Musvågen

Stor 4-hjul el scooter med vindskærm.

Føj til huskeliste
Turtelduen Elscooter

Turtelduen Elscooter

Denne 4- hjulet maskine er med ekstra bredt sæde - side by side. Stor motor-og batterikraft. En fin maskine, når man gerne vil være 2 på tur. Luksus-sædet er justerbart, med 2 nakkestøtter og vipbart armlæn for lettere ind- og udstigning. Leveres som standard med 2 sidespejle og frontkurv.

Føj til huskeliste
Svalen Elscooter

Svalen Elscooter

Maskinen er en allround 4- hjulet maskine med affjedring i alle 4 hjul. Velegnet til grus- og markveje. Affjedringen giver en stabil og behagelig køreoplevelse. Bundrammen er af en særlig kraftig konstruktion. Leveres med justerbar luksussæde med nakkestøtte og vipbart armlæn. Styret er også justerbart. Standardudstyr: 2 sidespejle og frontkurv.

Føj til huskeliste
Apollo 9-serien

Apollo 9-serien

Vores største, mest luksuriøse, affjedrede og behagelige serie af el-scootere. Fantastiske køreegenskaber og komfort for brugeren.

Føj til huskeliste
Mini Crosser X1-Kabine

Mini Crosser X1-Kabine

Mini Crosser 4-hjulet med kabine til brug i alt slags vejr. Udstyret med el-vinduesviskere, sprinkleranlæg, sidespejl og side ruder. Oliefyr kan tilkøbes. Ruderne er udført i hærdet og ridsefast glas, der sikrer godt udsyn og lang holdbarhed. Fås også med Joystick styring.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Mini Crosser M1 HD (Heavy Duty) 4-hjulet

Mini Crosser M1 HD (Heavy Duty) 4-hjulet

Mini Crosser M1 HD er konstrueret til brugere på op til 250 kg uden der er gået på kompromis med sikkerhed og komfort. Mini Crosser HD har et stort udvalg af tilbehør og et sædeprogram der tilgodeser alle behov. kraftig motor, robust gearkasse, solide hjul og ikke mindst behagelig affjedring sikrer dig optimal køreglæde og bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Lindebjerg El-scooter LM-650

Lindebjerg El-scooter LM-650

Kom let omkring på luksus el-scooter. Søger du en 3-hjulet el-scooter i den absolutte luksusklasse, bør du se nærmere på denne Lindebjerg LM-650. Stærk, lydsvag, hurtig og ekstrem komfortabel er nogle af de ord der er passende.
LM-650 er udstyret med vores stærkeste og mest lydsvage motor på 1400W.

Føj til huskeliste
Lindebjerg model LM-700

Lindebjerg model LM-700

Søger du en el-scooter i den absolutte luksusklasse bør du se nærmere på denne Lindebjerg LM-700.
Stærk, lydsvag, hurtig og ekstrem komfortabel er nogle af de ord der passende kan bruges. LM-700 er udstyret med vores stærkeste og mest lydsvage motor på 1400W

Føj til huskeliste
Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere med ekstraudstyr. Du får fx. lækkert digitalt speedometer, LED kørelys, kopholder, hastighed på op til 15 km/t og ikke mindst en rækkevidde på op til 50 kilometer på én opladning. El Scootere i denne serie, fåes i 2 forskellige farver, nemlig rød og koksgrå.

Føj til huskeliste
EL Scooter GO-EL 340

EL Scooter GO-EL 340

Luksus el-scooter, som er udstyret med en motor på 950 W. Den skyder en topfart på 15 km/h. Samt fantastisk til at komme rundt i indkøbscenter - butikker. Baghjulene er affjedrede ligesom det komfortable luksus sæde med armlæn og nakkestøtte. Digitalt display med KM/t og juster bart styr, og ikke at forglemme kopholder m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev