Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedLindebjerg El-scooter LM-350

Lindebjerg El-scooter LM-350

LM-350 kan køres både med højre og venstre hånd - og så har den fire store hjul, der giver ekstra sikkerhed og stabilitet. Det er især betryggende, hvis man færdes, hvor der skrånende belægning. Desuden kan både styr og sæde justeres, så kørestillingen er perfekt. Kører ca. 10 km/timen og 40 km på en tankfuld.

Føj til huskeliste
Rascal 889

Rascal 889

Maks. bruger vægt 225 kg, ved en stigning på 15 maks 136 kg.

Føj til huskeliste
Cityliner 315

Cityliner 315

Eksklusiv 3-hjulet elscooter med justerbar affjedring. Luksus sæde med justering af lændestøtte samt rygvinkel. Drejeskinne og dybdejustering af sæde samt justerbare armlæn. Justerbar ratstamme med multifunktionelt styregreb. Oplyst cockpit med tempomat, justerbar hastighed, ur, kilometertæller, speedometer m.m. Håndbremse samt lysanlæg. M.m.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

Cityliner 410

Cityliner 410

Samme som Cityliner 310 men med 4 hjul.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

Cityliner 310

Cityliner 310

Smart og brugervenlig 3-hjulet scooter med justerbar affjedring. Indstillelig ratstamme, komfortsæde med rygforlænger, drejeskinne, dybdeindstilling, justerbare armlæn, vinkelindstilleig ryg, lysanlæg med lys og blinklys, kurv, sidespejl, livsele, alu-fælge, lader samt batterier.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

Apollo 745

Apollo 745

4-hjulet scooter med god affjedring på alle hjul. Mange indstillignsmuligheder: sæde, styr og ryglæn. Lys, blinklys, horn m.m.

Føj til huskeliste
Karma 838

Karma 838

Udviklet til bruger, som ønsker at køre langt, hurtigt og komfortabelt.
838`eren er bla. fuldt affjedret med programmrbar hastighed.
Brugervægt 160 kg.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Mini

Mini

Mini 2000-3 henvender sig til brugeren, der ønsker en længere rækkevidde og en højere hastighed kombineret med en god kørselskomfort. Mulighed for tilpasning til den enkelte brugers behov.

Føj til huskeliste
Maxi 2000

Maxi 2000

Maxi 2000 er en kvik og kraftfuld 3 hjuler - både med hensyn til hastighed og trækkraft. Maxi 2000 giver mulighed for at køre lange ture op til 40-60 kilometer pr. opladning. Maxi 2000 er udviklet til brugere med en vægt på op til 300 kg. Mulighed for forskellige tilpasninger alt afhængigt af brugeres behov. Sædebredde på op til 65 CM

Føj til huskeliste
Sterling Elite 2 XS

Sterling Elite 2 XS

Scooteren er letkørt, meget brugervenlig, lydsvag og nem at betjene med letlæseligt panel og 4-finger wigwag greb. Leveres standard med bl.a. bakspejl, LED lygter for og bag og front kurv.
Aflåseligt bagagerum til medbringning af evt. lader. Affjedring på alle hjul. Vægten opgivet inkl. batterier. Max. brugervægt 175 kg.

Føj til huskeliste