Elkørestole, motoriseret styring, klasse B (til indendørs og udendørs brug)

Elkørestole med motoriseret styring, fx joystick. Beregnet til kørsel indendørs samt på udendørs flisebelægning og moderat ujævnt underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde
cm (± 3 cm)
 info
Maximale udvendige længde med sædet i oprejst position. Målt uden benstøtter
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sædeenhed
kg
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
° (± 5 °)
° (± 1 °)
° (± 5 °)
cm
cm
°
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse er en forhjulstrukken el-kørestol som er meget smidig, at manøvrere med hurtigt sædehejs. Den har mange indstillingsmuligheder af bl.a. sædeenhed. Kipbar sædeenhed - 15/45, tå og ligge funktion, el-indstilling af ryglæn, elektrisk vinkel- og længdejusterbare fodstøtter.
Crashtestet og testet iht. ISO/DIS7176/19.

Føj til huskeliste
Invacare AVIVA RX

Invacare AVIVA RX

AVIVA RX tilbyder mange muligheder og elegant design.
AVIVA RX har mange unikke egenskaber fx 2 forskellige design, der kan tilpasses i længden efter brugeren til optimal vægtfordeling og unikke køreegenskaber.
AVIVA RX har justerbar affjedring, der absorberer vibrationer og stød, så maksimal komfort opnås på alle former for underlag.

Føj til huskeliste
Eloflex H

Eloflex H

Eloflex H er vores stærkeste model, udviklet til tunge Borgere op til 200 kg. Eloflex H kan foldes sammen og tages med i større personbiler forsynet med kran som tager 38kg. Denne stol er vores stærkeste og mest fremkommelige model med ekstra kraftige motorer og dobbelt så stærke batterier giver overlegne præstationer.

Føj til huskeliste

Eloflex Danmark ApS
Løvbjerggårdsvej 1
2980 Kokkedal

Eloflex X

Eloflex X

Eloflex X er vores seneste skud på stammen i Eloflex familien specielt udviklet til senior brugere. Model X foldes sammen med krydsteknik kendt fra ETAC modellen hvor man løfter i sædet, og fodstøtterne svinges ud til siden, klappes sammen eller tages helt af.
Eloflex X er egnet til Borgere på Plejecentre og Ældreboliger uden stort rejsebehov.

Føj til huskeliste

Eloflex Danmark ApS
Løvbjerggårdsvej 1
2980 Kokkedal

Eloflex F

Eloflex F

Eloflex F sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Dette er en videreudvikling af vores Eloflex L-Plus model. Forbedret med ny fodstøtte, indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fantastisk fleksibel og slidstærk. Vores mest populære model blandt landets kommuner.

Føj til huskeliste

Eloflex Danmark ApS
Løvbjerggårdsvej 1
2980 Kokkedal

Invacare Storm4 TT

Invacare Storm4 TT

Storm4-serien består af moderne el-kørestole, der er udviklet med henblik på, at tilgodese selv de mest krævende brugeres behov for individuel tilpasning og funktionalitet. Storm4-serien er ikke alene elegant at se på, men tilbyder også enestående køreegenskaber. Den unikke og fleksible sædekonstruktion sikrer at tilpasninger gøres hurtigt og nemt

Føj til huskeliste
Invacare TDX SP2

Invacare TDX SP2

TDX SP2 tilbyder et moderne design. Kraftfulde motorer gør TDX SP2 til en hurtig el-kørestol med gode køreegenskaber og manøvredygtighed. Sikkerheden, stabiliteten og komforten i top. Alle hjulene på TDX SP2, er altid i kontakt med underlaget, det gælder for såvel kørsel over, som ned af forhindringer. TDX SP2 fås med LiNX styresystem.

Føj til huskeliste
Invacare Storm4 Max

Invacare Storm4 Max

Storm4 Max er udviklet så den lever op til kravene hos store brugere.
Med Storm4 Max er der lagt stor vægt på at opnå en velproportioneret, komfortabel og sikker el-kørestol for brugere op til 220 kg. Chassiet er konstrueret til at give god vægtfordeling. Affjedringen er afstemt til brugervægten og dele som armlæn og benstøtte, er forstærket.

Føj til huskeliste
Invacare FDX

Invacare FDX

Invacare FDX er en kvik og attraktiv el-kørestol med høj ydeevne og enestående køreegenskaber for den aktive bruger. FDX er med forhjulsdrev og et retningsstabilitetssystemet kaldet G-Trac. Med G-Trac bliver kørestolen væsentlig mere retningsstabilitet og kørsel i terræn, på ujævnt underlag eller ved kurvekørsel gøres ganske uproblematisk.

Føj til huskeliste
Invacare Bora Plus

Invacare Bora Plus

Invacare Bora er en kompakt og enkel el-kørestol, der sikrer dig at du kan komme hvorhen du vil, når du vil. Bora tilbyder god komfort, god manøvrering og har i det hele taget køreegenskaber, der er enestående for den type el-kørestol. Det modulopbyggede design gør Bora både yderst let at servicere og nem at transportere

Føj til huskeliste